حلوای زنجبیلی یکی از انواع دسر های خوشمزه تبریز است که با استفاده از آرد گندم یا آرد برنج و پودر زنجبیل تهیه می شود.
ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه حلوای زنجبیلی مجلسی را برای شما ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه ی حلوای زنجبیلی ساده
- آرد گندم : یک پیمانه
- پودر قند : نصف پیمانه
- روغن کنجد : سه قاشق غذاخوری
- پودر هل : دو قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل : سه قاشق چایخوری
- گردو، بادام و فندق آسیاب شده : نصف پیمانه
طرز تهیه ی حلوای زنجبیلی گردویی
آرد رو روی شعله خیلی کم هم زده و تفت میدیم، هم زدن باید بدون توقف و تا زمانی که رنگ آرد کمی تیره شود ادامه داشته باشد، در این لحظه شعله را خاموش و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس باقی مواد را اضافه کرده و حسابی مخلوط میکنیم.
با پشت قاشق مواد مخلوط شده را به ته ظرف چسبانده و صاف میکنیم و توسط چاقو برش های دلخواه را روی آن ایجاد میکنیم و منتظر می شویم تا سرد شده و میل کنیم.
* برای تزئین می تونید از پودر قند و پسته و یا خلال بادام استفاده کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید