طرز تهیه خوراک کدو سبز شکم پر خانگی خوشمزه بدون گوشت در فر

طرز تهیه خوراک کدو شکم پر
طرز تهیه خوراک کدو شکم پر

خوراک کدو سبز (کدو خورشتی) شکم پر یکی غذا های خوشمزه و لذیذ گیاهخواران و افراد وگن است که با استفاده از کدو خورشتی و سبزیجات تازه در فر تهیه می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن خوراک کدو سبز شکم پر خانگی خوشمزه و رژیمی در فر را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه ی کدو شکم پر

  • کدو سبز – 2 عدد
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده – 1/2 فنجان
  • سیر – 2 حبه
  • فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) – 2 قاشق غذا خوری
  • قارچ (خرد شده) – 1 قاشق غذا خوری
  • پونه کوهی خشک شده و ریحان خشک – از هر کدام 1 قاشق چای خوری
  • جعفری تازه (خرد شده تازه) – 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه – به مقدار دلخواه

طرز تهیه ی کدو شکم پر رژیمی

فر را بر روی دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) بگذارید.

کدو خورشتی ها را خوب بشویید و با پوست به صورت افقی برش بزنید و محتویان داخل آن را خالی کنید.

در یک تابه روغن زیتون را بریزید و پیاز، سیر، فلفل دلمه ای قرمز و قارچ را در آن کمی تفت دهید. از روی حرارت بردارید و جعفری، ریحان، پونه و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

کدو سبز ها را در سینی فر بچینید، مواد را درون کدو سبز ها بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بگذارید تا در فر پخته شود. (از زیاد پختن کدو ها خودداری کنید چون سفت می شوند.)

خوراک کدو شکم پر آماده است، آن را در ظرفی بگذارید، با جعفری تازه تزیین کرده و سرو کنید.

اگر گیاهخوار هستید می توانید بر روی کدو ها پنیر پارمزان رنده شده بریزید تا شکل آن زیباتر شود.