طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

طرز تهیه و روش درست کردن نان تخمه و آجیل خوش طعم و مجلسی

این دستور نان که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده، خوشمزه و سیر کننده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود. البته دستور تهیه این نان کاملا سلیقه ای است و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشید می توانید به آن اضافه کنید.

مواد مورد نیاز:

1 پیمانه بادام خام
1 پیمانه گردوی خام
1 پیمانه بذر کتان
1 پیمانه تخمه آفتابگردان
1 پیمانه تخمه کدو
1 پیمانه کنجد
5 عدد تخم مرغ
1 و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی

نکته: از آن جایی که این دستور کاملا سلیقه ای است می توانید هر تخمه یا آجیلی که دوست دارید به آن اضافه کنید فقط باید نسبت پیمانه ها را رعایت کنید “2 پیمانه آجیل – 4 تا 5 پیمانه تخمه”

گام اول: فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

گام دوم: مواد را با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید.

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

گام سوم: داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

گام چهارم: مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

گام پنجم: قالب را به مدت 1 ساعت در فر روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با می زنید باید صدای توخالی داشته باشد.

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

در آخر نان را اسلایس کنید تا به راحتی بتوانید در طول روز همراه با مربا و پنیر سرو کنید.

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96

طرز تهیه نان تخمه و آجیل خوشمزه و مجلسی نوروز 96
/ بدونیم

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا