طرز تهیه شیر برنج گیاهی ساده و خوشمزه برای گیاهخواران و خام گیاهخواران

طرز تهیه شیر برنج گیاهی
طرز تهیه شیر برنج گیاهی

شیر برنج یکی از بهترین انواع شیر های گیاهی خوشمزه است که با استفاده از برنج سفید یا برنج قهوه ای خام تهیه می شود و به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی که دارد برای سلامتی گیاهخواران، افراد وگن و خام گیاهخواران مفید است.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن شیر برنج گیاهی ساده و خوشمزه خانگی را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه شیر برنج گیاهی

  • برنج سفید یا برنج قهوه ای (خیس خورده) – 1 فنجان
  • آب – 3 فنجان
  • شیرین کننده – به دلخواه (خرما، شیره خرما، انجیر یا شکر قهوه ای)
  • طعم دهنده – به دلخواه (وانیل، دارچین یا پودر کاکائو)

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه

برنج خام را تمیز بشویید، در آب سرد بریزید و به مدت 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خیس بخورد. روز بعد برنج آبکش شده و سه فنجان آب را در مخلوط کن بریزید و بگذارید خوب با هم ترکیب شوند.

شیر برنج به دست آمده را از صافی رد کنید و به دلخواه با کمی شیرین کننده طبیعی و همچنین طعم دهنده هایی مانند وانیل، پودر دارچین یا پودر کاکائو ترکیب کرده و میل کنید.

ارزش غذایی شیر برنج (100 گرم)

کالری : 47

چربی : 0.9 گرم

کربوهیدرات : 9.1 گرم

پروتئین : 0.2 گرم

قند : 5 گرم