پنیر گیاهی؛ طرز تهیه پنیر خام گیاهی خوشمزه با بادام بدون مایه پنیر

طرز تهیه پنیر خام گیاهی

پنیر گیاهی با بادام
پنیر گیاهی با بادام

پنیر گیاهی را می توان با استفاده از انواع مغز ها و بدون نیاز به فرآیند تخمیر تهیه کرد، با این روش شما می توانید پنیر بادام هندی، پنیر فندق و پنیر گیاهی بادام را تهیه کنید.

این نوع پنیر های گیاهی برای گیاهخواران و خام گیاهخواران مناسب هستند.

مواد لازم برای تهیه ی پنیر گیاهی

1 فنجان بادام، خیس خورده و از پوست جدا شده

سه چهارم فنجان آب

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

3 قاشق غذا خوری آب لیمو

1 حبه سیر

کمی نمک

طرز تهیه پنیر گیاهی با بادام

بادام ها را در طول شب بگذارید در آب خیس بخورند، سپس از آب بیرون آورده و پوستشان را جدا کنید. تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و خوب آسیاب کنید تا نرم و یکنواخت شوند.

مخلوط به دست آمده را در توری یا پارچه مخصوص صاف کردن بریزید، کمی آن را فشار دهید و یک شب در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

در این مرحله می توانید از پنیر گیاهی استفاده کنید اما اگر می خواهید پنیر سفت تری داشته باشید آن را در دستگاه خشک کننده مخصوص میوه و سبزی به مدت 6 ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.