طرز تهیه ی 2 سالاد سیب زمینی رژیمی با کلم بروکلی خام و لوبیا سیاه

سالاد سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذا ها در سراسر جهان است که با سیب زمینی آب پز به شیوه های مختلف تهیه می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه سالاد سیب زمینی و کلم بروکلی و طرز تهیه سالاد سیب زمینی و لوبیا را به شما آموزش می دهیم.

سالاد سیب زمینی و کلم بروکلی

سالاد سیب زمینی و کلم بروکلی
سالاد سیب زمینی و کلم بروکلی

مواد لازم برای تهیه ی سالاد سیب زمینی رژیمی

  • سیب زمینی 5 عدد
  • کلم بروکلی 500 گرم
  • خیار شور 7-8 عدد
  • آب لیموترش تازه 1.5 عدد
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون 1 فنجان
  • پاپریکا 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه ی سالاد سیب زمینی و کلم بروکلی

سیب زمینی را آب پز کرده و مکعبی خرد می کنیم، کلم بروکلی خام را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ به همراه خیار شور، روغن زیتون، آب لیموترش تازه و پاپریکا مخلوط میکنیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

سالاد سیب زمینی و لوبیا سیاه

سالاد سیب زمینی و لوبیا
سالاد سیب زمینی و لوبیا

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی و لوبیا

  • 1 عدد سیب زمینی شیرین کوچک با پوست که به قطعات مکعبی کوچک بریده شده است.
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل برای مزه
  • 1/4 فنجان کوینولا
  • 1/2 فنجان لوبیای سیاه
  • 1/4 فلفل قرمز خرد شده
  • 2 فنجان سبزیجات
  • 1 قاشق غذاخوری زغال اخته خشک
  • 1 قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان شور

مواد لازم برای تهیه سس انبه

  • 1/4 فنجان انبه تازه یا یخ زده
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • 1/5 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و لوبیا

فر را از قبل تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

سیب زمینی را در یک کاسه بریزید، روغن اضافه کرده و بهم بزنید تا سطح آن را بپوشاند. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید، به طور یکنواخت روی ظرف فر پخش کنید و حدود 20 دقیقه کباب کنید.

کوینولا و نصف فنجان آب را در یک قابلمه دردار روی حرارت بالا بگذارید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که مایع، کاملا جذب شده و کوینولا نرم شود، بپزید.

انبه را با سرکه بالزامیک و آب، به شکل پوره در آورید و کنار بگذارید، اجازه دهید سیب زمینی کبابی و کوینولا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.

سالاد را لایه لایه در ظرف شیشه ای بریزید، با لوبیای سیاه شروع کنید. سپس کوینولای پخته را اضافه کرده و در آخر سس سرکه و انبه را روی آن بریزید، روی آن فلفل قرمز خرد شده، سبزیجات، سیب زمینی شیرین کبابی، زغال اخته خشک و دانه های آفتابگردان قرار دهید.

درب آن را محکم ببیندید و در یخچال نگهداری کنید، قبل از خوردن خوب تکان دهید و بخورید.