طرز تهیه آش انار یزدی خوشمزه بدون گوشت با لبو (چغندر) و رب انار

طرز تهیه آش انار
طرز تهیه آش انار

آش انار یکی غذا های سنتی یزد است که بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و بیشتر برای شب یلدا تهیه می شود. آش انار یک وعده ی غذایی بسیار مقوی و مفید برای گیاهخواران و افراد وگن محسوب می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش درست کردن آش انار خوشمزه بدون گوشت با لبو، لپه و رب انار برای شب یلدا را ارائه کرده ایم.

مواد لازم برای تهیه آش انار یزدی

  • برنج – 250 گرم
  • لپه – 150 گرم
  • پیاز – 3 عدد
  • چغندر (لبو) – نیم کیلو
  • نعناع تازه – 500 گرم
  • رب انار – 100 گرم
  • روغن آفتابگردان – 100 گرم
  • زردچوبه – 2 قاشق مرباخوری
  • آب – 8 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و نعناع خشک – به میزان لازم

طرز تهیه آش انار خوشمزه بدون گوشت

ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه 8 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.

چغندر ها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آب پز کنید.

در ظرفی پیاز ها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید و سپس به آن رب نار و زردچوبه و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید. برنج و نعناع و فلفل را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، لپه و چغندر ها را اضافه کنید و بر روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد تا جا بیفتد.

آش انار آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با کمی نعناع داغ و دانه های انار تزیین کرده و سرو کنید.

نکات :

می توانید در این آش به جای آب ، آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.

توصیه می کنیم که از رب انار خانگی استفاده کنید تا آش شما خوشمزه تر شود.

اگر دوست دارید آش شما ترش تر شود، به آن مقداری سرکه اضافه کنید.