طرز تهیه آش آلو خانگی خوشمزه بدون گوشت برای فصل پاییز و زمستان + خواص

طرز تهیه آش آلو
طرز تهیه آش آلو

آش آلو یکی از انواع آش های لذیذ و خوشمزه یزدی است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان با استفاده از آلو سیاه تهیه می شود و در طب سنتی برای سم زدایی و پاک سازی بدن استفاده می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن آش آلو خانگی خوشمزه بدون گوشت و خواص آش آلو را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه آش آلو

  • سبزی آش (جعفری، اسفناج و تره) – 1 کیلوگرم
  • لپه – 1 پیمانه
  • آلو سیاه – 1 پیمانه
  • برنج – نصف پیمانه
  • فلفل سیاه – 1 قاشق چای خوری
  • نمک – 1 قاشق غذا خوری

دستور پخت آش آلو بدون گوشت

برنج را به مدت 6 ساعت در آب خیس کنید.

لپه را به مدت 6 ساعت در آب خیس کنید.

سبزی آش (جعفری، اسفناج و تره) می باشد خرد کنید و در قابلمه ای بریزید، لپه و برنج خیس خورده و آلو سیاه را به آن اضافه کنید و حدود 6 فنجان آب بر روی مواد بریزید و به مدت یک ساعت بر روی اجاق بگذارید تا بپزد.

نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد. آش آلو آماده است، می توانید روی آن را با نعناع داغ و لیمو ترش تازه تزیین کنید و با نان سرو کنید.

خواص آش آلو

آش آلو به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در آش آلو به پاک سازی و سم زدایی بدن و کبد کمک می کنند.

آهن موجود در آش آلو به افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی یا آنمی را درمان می کند.

پتاسیم موجود در آش آلو به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.