آش آلو یکی از انواع آش های لذیذ و خوشمزه یزدی است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان با استفاده از آلو سیاه تهیه می شود و در طب سنتی برای سم زدایی و پاک سازی بدن استفاده می شود.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن آش آلو خانگی خوشمزه بدون گوشت و خواص آش آلو را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه آش آلو
- سبزی آش (جعفری، اسفناج و تره) – 1 کیلوگرم
- لپه – 1 پیمانه
- آلو سیاه – 1 پیمانه
- برنج – نصف پیمانه
- فلفل سیاه – 1 قاشق چای خوری
- نمک – 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت آش آلو بدون گوشت
برنج را به مدت 6 ساعت در آب خیس کنید.
لپه را به مدت 6 ساعت در آب خیس کنید.
سبزی آش (جعفری، اسفناج و تره) می باشد خرد کنید و در قابلمه ای بریزید، لپه و برنج خیس خورده و آلو سیاه را به آن اضافه کنید و حدود 6 فنجان آب بر روی مواد بریزید و به مدت یک ساعت بر روی اجاق بگذارید تا بپزد.
نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد. آش آلو آماده است، می توانید روی آن را با نعناع داغ و لیمو ترش تازه تزیین کنید و با نان سرو کنید.
خواص آش آلو
آش آلو به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد به بهبود حرکات روده کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در آش آلو به پاک سازی و سم زدایی بدن و کبد کمک می کنند.
آهن موجود در آش آلو به افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک کرده و کم خونی یا آنمی را درمان می کند.
پتاسیم موجود در آش آلو به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید