طرز تهیه نان ذرت خانگی گیاهی در فر و بدون فر در تابه + خواص

طرز تهیه نان ذرت
طرز تهیه نان ذرت

نان ذرت یکی از بهترین و سالم ترین انواع نان ها در آمریکا و مکزیک است که حاوی مقادیر بالای فیبر بوده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است، قند خون را کاهش می دهد و برای کاهش کلسترول بالای خون مفید می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن نان ذرت خانگی خوشمزه در فر و بدون فر در تابه و همچنین خواص نان درت برای سلامتی، دیابت، بارداری، لاغری و پوست صورت را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه نان ذرت

  • آرد سفید گندم کامل – 1 فنجان
  • آرد ذرت – 1 فنجان
  • بیکینگ پودر – 1 قاشق غذا خوری
  • نمک – نصف قاشق چای خوری
  • مریم گلی تازه ریز شده – 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • شیر گیاهی (شیر نارگیل، شیر بادام یا شیر برنج) – 1 فنجان
  • کدو تنبل – یک چهارم فنجان
  • شیره خرما – یک چهارم فنجان

طرز پخت نان ذرت خانگی در فر

فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) قرار دهید.

یک قالب نان استاندارد 23 سانتی متری را چرب کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ آرد گندم را با آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید. مریم گلی خرد شده، شیر گیاهی، پوره کدوتنبل و شیره خرما را به مواد اضافه کنید و تا وقتی خوب ترکیب گردند، مخلوط کنید.

خمیر را در قالب بریزید و برای 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد، نان درت زمانی پخته شده که اگر خلالی را در مرکز آن فرو ببرید، تمیز بیرون بیاورید و روی آن سفت باشد.

طرز تهیه نان ذرت گیاهی تابه ای

در یک کاسه بزرگ آرد گندم را با آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید. مریم گلی خرد شده، شیر گیاهی، پوره کدوتنبل و شیره خرما را به مواد اضافه کنید و تا وقتی خوب ترکیب گردند، مخلوط کنید. این خمیر را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.

یک تابه ی چدنی را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود حالا از خمیر چانه بگیرید و خوب پهن کنید (به اندازه ی یک کف دست)، خمیر را در تابه بیندازید و بگذارید تا 2 دقیقه پخته شود سپس آن را برگردانید و طرف دیگر را هم بگذارید تا پخته شود.

طرز تهیه نان ذرت برای بیماران سلیاک

برای بیماران مبتلا به سلیاک نان را به دو روش بالا می توانید تهیه کنید فقط باید آرد گندم را حذف کرده و از آرد ذرت بدون گلوتن برای این منظور استفاده کنید.

فواید و خواص نان ذرت برای سلامتی بدن

دیابت و قند خون

تحقیقات نشان می دهد که نان ذرت به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.

جنین و زنان باردار

مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در ذرت برای بهبود رشد جنین در دوران بارداری ضروری هستند.

فولات موجود در نان ذرت خطر ابتلا به نقایص لوله عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

ویتامین B12 و آهن موجود در نان ذرت از ابتلای زنان باردار به کم خونی جلوگیری می کند.

نوزادان و کودکان

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در نان ذرت به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کنند.

کلسترول خون

مقادیر بالای فیبر موجود در نان ذرت باعث کاهش کلسترول بالای خون شده  خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد.

معده و دستگاه گوارش

مقادیر بالای فیبر موجود در نان ذرت به بهبود هضم غذا کمک کرده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

یبوست

فیبر موجود در نان ذرت باعث افزایش حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

لاغری و کاهش وزن

نان ذرت کالری پایینی دارد و مقادیر بالای فیبر و پروتئین موجود در نان ذرت به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

سرطان

تحقیقات نشان داده که مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در نان ذرت خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می دهد.

جوان سازی پوست صورت

مقادیر بالای ویتامین A موجود در نان ذرت به کاهش چین و چروک کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

مضرات نان ذرت

زیاده روی در مصرف نان ذرت به دلیل مقادیر بالای فیبر که دارد می تواند باعث معده درد و اسهال شود.

طبع نان ذرت

طبیعت نان ذرت سرد و خشک می باشد. نان ذرت سرشار از آنتی اکسیدان ها، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین B6، فولات و ویتامین B12می باشد.

ارزش غذایی نان ذرت (100 گرم)

کالری : 330

چربی : 10 گرم

کربوهیدرات : 54 گرم

پروتئین : 7 گرم

فیبر : 2.3 گرم

قند : 16 گرم

منابع : livestrongdrweil