نان پیتا چیست؟ + طرز تهیه ی نان پیتا، محبوب ترین نان لبنانی در منزل

طرز تهیه نان پیتا
طرز تهیه نان پیتا

نان پیتا چیست؟

نان پیتا همان نان های گرد و صاف هستند که در مدیترانه، خاورمیانه و کشور های آفریقایی از آن ها برای تهیه انواع ساندویچ فلافل، پیتزا و همچنین در کنار انواع خوراک و هوموس (حمص) استفاده می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن نان پیتا خانگی لبنانی در فر را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لاز برای تهیه ی نان پیتا

  • آرد گندم – 1/5 فنجان
  • شکر – 1 قاشق چای خوری
  • نمک – 1/2 قاشق چای خوری
  • آب ولرم – 1/2 فنجان
  • بکینگ پودر – 1/8 قاشق چای خوری
  • خمیر مایه – 1 قاشق چای خوری
  • روغن کنجد – 1 قاشق غذا خوری

دستور پخت نان پیتا در خانه

آرد گندم را به همراه شکر، نمک، بکینگ پودر و خمیر مایه در کاسه ی بزرگی بریزید و ترکیب کنید، حالا آب ولرم و روغن کنجد را به آن ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و درون کاسه ای تمیز بریزید، روی آن را با یک سلفون بپوشانید و بگذارید 1 ساعت در جای گرم بماند تا ور بیاید.

خمیر ور آمده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید، روی تخته ی چوبی آرد بپاشید و خمیرها را به پهنای 20 سانتیمتر باز کنید. وردنه را در سمت راست خمیر قرار دهید و در جهت عقربه های ساعت یا خلاف آن بچرخانید و آنقدر اینکار را تکرار کنید تا خمیر کامل پهن شود.

فر را روشن کرده و دمای آن را بر روی 250 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

نان ها را روی سینی فر قرار دهید و در طبقه وسط بگذارید، صبر کنید تا نان ها پف کنند و حالا به سرعت نان ها را از فر خارج کنید (بیش از حد ماندن نان در فر آن را خشک می کند) و درون یک پارچه ی نخی تمیز بگذارید تا نرم بمانند. (پس از خروج از فر پف نان می خوابد)

با نان پیتا چی درست کنم؟ نان پیتا را اغلب برای تهیه انواع غذا های مختلف مانند ساندویچ، پیتزا، سمبوسه، شاورما و چیپس استفاده می کنند.

نان پیتا را از کجا بخرم؟ نان پیتا آماده را می توان از سوپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ تهیه کرد.

ارزش غذایی نان پیتا (100 گرم)

کالری : 266

چربی : 2.6 گرم

کربوهیدرات : 55 گرم

پروتئین : 10 گرم

فیبر : 7 گرم

قند : 0.8 گرم