طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه جنوبی بدون گوشت با سویا و لپه + عکس تزیین

خورش بامیه یکی از غذا های لذیذ و محبوب جنوب ایران است که می توان آن را با نان و برنج سرو کرد. خورش بامیه را می توان در انواع خورش بامیه با لپه، خورش بامیه با بادمجان و خورش بامیه با تمر هندی تهیه کرد.

ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه خورش بامیه مجلسی بدون گوشت و خورش بامیه با سویا و لپه را به شما آموزش می دهیم.

خورش بامیه جنوبی
خورش بامیه جنوبی

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه خوشمزه

  • سویا : یک پیمانه
  • لپه پخته شده : نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی : 6 عدد
  • بامیه سبز خورشتی : نیم کیلو
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه : به مقدار لازم
  • زعفران و آب لیمو ترش تازه : به مقدار دلخواه
  • روغن کنجد : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه بدون گوشت

سویا را با زعفران و زردچوبه و نمک نیم ساعت بجوشانید و آب آن را خوب بگیرید و در روغن کنجد تفت دهید، لپه ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

بامیه ها را در ظرفی ریخته و حدود 30 دقیقه با آب و نمک بجوشانید و بعد در صافی ریخته و با آب بشویید وقتی آب آن خوب گرفته شد آنها را نیز در ماهی تابه بدون روغن تفت دهید تا لزجی آن کاملا گرفته شود و در نهایت بامیه ها را به همراه گوجه فرنگی به بقیه ی مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت بگذارید بپزد تا خورش خوب جا بیفتد.

نکته : برای اینکه بامیه ها لزج نشوند بهتر است هنگام تمیز کردن شان آنها را به طور کامل از ته جدا نکنید و کمی از ساقه شان را نگه دارید.

عکس مدل تزیین خورشت بامیه

تزیین خورش بامیه
تزیین خورش بامیه
مدل تزیین خورشت بامیه
مدل تزیین خورشت بامیه
خورشت بامیه با تزیین
خورشت بامیه با تزیین
خورش بامیه خوشمزه
خورش بامیه خوشمزه
تزئین خورش بامیه
تزئین خورش بامیه
فال روزانه کوکا