خورش بامیه یکی از غذا های لذیذ و محبوب جنوب ایران است که می توان آن را با نان و برنج سرو کرد. خورش بامیه را می توان در انواع خورش بامیه با لپه، خورش بامیه با بادمجان و خورش بامیه با تمر هندی تهیه کرد.
ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه خورش بامیه مجلسی بدون گوشت و خورش بامیه با سویا و لپه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورش بامیه خوشمزه
- سویا : یک پیمانه
- لپه پخته شده : نصف پیمانه
- گوجه فرنگی : 6 عدد
- بامیه سبز خورشتی : نیم کیلو
- نمک، فلفل قرمز و زردچوبه : به مقدار لازم
- زعفران و آب لیمو ترش تازه : به مقدار دلخواه
- روغن کنجد : به مقدار لازم
طرز تهیه خورش بامیه بدون گوشت
سویا را با زعفران و زردچوبه و نمک نیم ساعت بجوشانید و آب آن را خوب بگیرید و در روغن کنجد تفت دهید، لپه ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
بامیه ها را در ظرفی ریخته و حدود 30 دقیقه با آب و نمک بجوشانید و بعد در صافی ریخته و با آب بشویید وقتی آب آن خوب گرفته شد آنها را نیز در ماهی تابه بدون روغن تفت دهید تا لزجی آن کاملا گرفته شود و در نهایت بامیه ها را به همراه گوجه فرنگی به بقیه ی مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت بگذارید بپزد تا خورش خوب جا بیفتد.
نکته : برای اینکه بامیه ها لزج نشوند بهتر است هنگام تمیز کردن شان آنها را به طور کامل از ته جدا نکنید و کمی از ساقه شان را نگه دارید.
عکس مدل تزیین خورشت بامیه
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید