طرز تهیه میرزا قاسمی گیاهی با بادمجان کبابی بدون تخم مرغ + عکس تزیین

199

طرز تهیه میرزا قاسمی بدون تخم مرغ

کوکا : در اینجا می خواهیم طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی که با بادمجان کبابی یا سرخ شده تهیه می شود را بدون استفاده از تخم مرغ آموزش دهیم، این غذا مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان می باشد.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی با بادمجان سرخ شده

6 عدد بادمجان متوسط بادنجان
3 عدد گوجه متوسط گوجه
1 بوته سیر متوسط سیر
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی(اختیاری) رب گوجه
250 گرم پنیر توفو(اختیاری) Tofu
نمک ، فلفل و زردچوبه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی

برشی عمیق در بادمجان ها ایجاد کرده و آن ها را کبابی و سپس آنها را قطعه قطعه کنید. سیر را پوست کنده و سپس آن را بکوبید یا رنده کنید و همراه نمک و زردچوبه در روغن فراوان سرخ کنید.

تا زمانی که سیر ها طلایی نشدند هم بزنید و پس از آن بادنجان های خرد شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا کامل مخلوط شود و بادمجان ها له و سرخ شود. وقتی خوب سرخ شد اگر تمایل داشتید، پنیر توفوی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم

گوجه ها در یک رب آخر اضافه می کنیم. به نکته توجه داشته باشید که گوجه ها حتما پوست کنده باشند. پس از آن رب گوجه را هم اضافه و خوب مخلوط کرده و با پشت قاشق به مواد می زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شوند. پس از مخلوط شدن، مواد را به مدت ده الی پانزده دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا جا بیفتد.

کمی فلفل در صورت تمایل به غذا اضافه می کنیم و به و سپس میرزا قاسمی ما آماده است.

تزیین غذای میرزا قاسمی

عکس تزیین میرزا قاسمی
تزیین میرزا قاسمی
دیزاین غذای محلی میرزا قاسمی
دیزاین میرزا قاسمی
انواع تزیین میرزاقاسمی , تزیین روی میرزاقاسمی
انواع تزیین میرزاقاسمی
عکس تزیین میرزا قاسمی به شکل بادمجان
تزیین میرزا قاسمی به شکل بادمجان
تزیین میرزاقاسمی مجلسی با بادمجان سرخ شده
تزیین میرزاقاسمی مجلسی