املت مکزیکی، خوراکی است که با استفاده از تخم مرغ به عنوان ماده ی اصلی و انواع سبزیجات تازه مانند اسفناج، قارچ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای و لوبیا تهیه می شود و بیشتر به عنوان وعده ی صبحانه سرو می شود.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن املت مکزیکی خوشمزه و مجلسی و ساده با سیر و پنیر پیتزا را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی
- فلفل دلمه ای زرد خرد شده – 1 فنجان
- فلفل دلمه ای سبز خرد شده – 1 فنجان
- تخم مرغ – 4 عدد
- پیاز بنفش خرد شده – 1/2 فنجان
- آب – 1/4 فنجان
- پنیر چدار – 1/2 فنجان
- سس سالسا – 1/2 فنجان
- نمک و فلفل – به مقدار دلخواه
دستور پخت املت مکزیکی خوشمزه و ساده
در یک تابه ی بزرگ سبزیجات خرد شده را بدون روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پخته شوند. آن ها را کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با آب خوب ترکیب کنید.
در یک تابه تفلون روغن زیتون بریزید و تخم مرغ ها را در آن سرخ کنید، وقتی که یک طرف تخم مرغ ها سرخ شد آن را برگردانید و لای آن سبزیجات پخته شده و پنیر چدار بریزید و بگذارید تا طرف دیگر هم خوب سرخ شده و پنیر پیتزا آب شود.
املت مکزیکی شما آماده است از روی حرارت بردارید مقداری پنیر پیتزا و سس سالسا بر روی آن بریزید و سرو کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید