آموزش طرز تهیه مربا و مارمالاد کیوی مجلسی خوشمزه بدون ژلاتین

دستور تهیه مارمالاد کیوی

طرز تهیه مربا و مارمالاد کیوی
مارمالاد کیوی

در اینجا برای شما طرز تهیه مربا و مارمالاد کیوی خوشمزه بدون ژلاتین مناسب برای گیاهخواران را ارائه کرده ایم.

مواد لازم برای تهیه مربا و مارمالاد کیوی

  • 400 گرم کیوی
  • 300 گرم شکر
  • 2 قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه
  • نصف پیمانه آب

طرز تهیه مارمالاد کیوی

کیوی ها را پوست بگیرید و سپس آنها را به چهار قسمت برش دهید. حالا هر کدام از برش ها را به 4-3 قسمت خرد کنید و آن ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی آنها شکر بپاشید.

اکنون آب لیموترش تازه را روی مواد بریزید و در انتها آب را به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم روی اجاق گاز قرار دهید و به آرامی همه مواد را هم بزنید و صبر کنید که شکر کاملا در مواد حل شود.

هنگامی که مواد به آرامی روی حرارت در حال پخته شدن هستند، کیوی ها شروع به له شدن می کنند آن ها را مرتب هم بزنید، سپس کیوی ها را کاملا له کنید و بگذارید تا مارمالاد بر رو حرارت غلیظ تر شود.

روش تهیه مربای کیوی

اگر می خواهید به جای مارمالاد مربای کیوی درست کنید، از کیوی هایی سفت استفاده کنید که زیادی له نشوند. همچنین در طول پخت، کیوی ها را له نکنید.


بیشتر بخوانید : خواص کیوی؛ 21 خاصیت شگفت انگیز کیوی برای سلامتی و پوست و مو


فال روزانه کوکا