آیا این عکس قرمز ترسناک، همان توده یخی است که تایتانیک را غرق کرد؟

عکس هایی که چند ساعت بعد از غرق شدن کشتی مسافربری شوم از روی یک کشتی دیگرگرفته شده اند
تکه یخ شناور قبل از این فاجعه 30 قرن عمر کرده بود همزمان با حکومت توتنخامون فرعون مصر
5000 مایل فاصله را از سواحل گرین لند پیموده بود تا به اطلس شمالی و همان نقطه ای برسد که تایتانیک را غرق کرد

در چند هفته ی گذشته مطالب بسیاری درباره تایتانیک نوشته شده است، کشتی معروفی که درست صد سال پیش در چنین زمانی غرق شد. داستان تایتانیک همچنان گفته خواهد شد اما کسی از قاتل کینه جویی که این کشتی را به اعماق گور آبی اش فرستاد حرفی نمی زند.
این عکس که پس از غرق شدن تایتانیک گرفته شده است تنها شاهد و تصویر از قطعه یخی است که این فاجعه را رقم زد.

 توده یخی
(این عکس از توده یخی که باعث غرق شدن تایتانیک شد گرفته شده است عکاس آن مباشری در یک کشتی مسافربری آلمانی به نام SS Prinz Afalbert است که چند ساعت بعد از وقوع فاجعه از توده یخ عکس برداری نمود. اطراف توده یخ را با رنگ قرمز مشخص ساخته اند که همان بخشی است که به کشتی خورد و حالت آن نشان دهنده ی این موضوع است که در 12 ساعت گذشته با وسیله ای برخورد نموده است

عکس بعدی توسط کاپیتان دی کارترت از کشتی مینیا گرفته شده است که برای جمع آوری جنازه ها و بقایای کشتی به محل رفته بود. طبق گزارشات مینیا تنها توده یخی در منطقه دیده می شد همینطور آثار رنگ قرمز در نزدیکی پایه آن. مدرک جرمی غیرقابل انکار برای سرنوشت غم انگیز تایتانیک.
این توده یخی سفر آرام خود را به اطلس شمالی از هزاران سال قبل آغاز کرده بود که می توان آن را با زمان حکومت توتنخامون فرعون مصر برابر دانست.
دیگر جزئیات نیازمند مطالعه کارشناسی بیشتر است اما io9.com گزارش می کند که این توده یخ احتمالا از بارش برف در سواحل غربی گرین لند در حدود 1000 سال قبل از میلاد ایجاد شده است. با گذشت ماه ها این برف ها به صورت فشرده درآمده و یک فیرن (توده یخی که از بقایای برف فصل های گذشته به جای می ماند) تشکیل داده اند پس از گذشت چند دهه این توده یخی چگال تر شده و لایه های برف تازه سطح آن را پوشانده اند.

کاپیتان دی کارترت کاپیتان کشتی تندروی مینیا این عک را از توده یخی که باعث غرق تایتانیک شد، گرفته است
کاپیتان دی کارترت کاپیتان کشتی تندروی مینیا این عک را از توده یخی که باعث غرق تایتانیک شد، گرفته است

چندین قرن دیگر گذشت و این توده یخ که حالا کامل شده بود آرام آرام سفر خود را به دریاهای غربی آغاز نمود.
سر انجام به سواحل اقیانوس قطبی گرین لند رسید جریانات جزر و مدی بخشی از آن را شکست و توده ی یخ به شکلی غاری در آمد، سی قرن پس از شکیل گیری اولیه دوباره به دریا رها شد و به اطلس شمالی و همان محلی رسید که موجبات مرگ تایتانیک را فراهم آورد.
این توده یخی از سواحل گرین لند به خلیج بافین و سپس دیویس استریت، پس از آن دریای لابرادور گذشته و بالاخره به اطلس رسیده بود.

غرق شدن تایتانیک
نقاش معاصر صحنه ی غرق شدن تایتانیک را ترسیم کرده است. دمای آب در آن شب 2.2 سانتی گراد گزارش شده است که برای نجات یافتگان سرگردان در آب کشنده بود
دماغه تایتانیک
دماغه تایتانیک که عکس آن توسط زیردریایی Mir در عمق 12300 فوتی اقیانوس اطلس شمالی گرفته شده است
خرچنگ سفید
یک خرچنگ سفید در میان بقایای یک کت و چکمه که روی گل و لای اقیانوس در نزدیکی لاشه تایتانیک رها شده اند، می گردد

آن شب دمای هوا حدود 28 درجه فارنهایت 2.2 سانتیگراد بود که کوچکترین شانسی برای نجات یافتگان کشتی که در آبهای کنار آن سرگردان بودند، باقی نمی گذاشت.
عمر ورود تا ذوب یک توده یخ در اقیانوس اطلس تنها دو یا سه سال است. با این حساب به گزارش IO9 توده یخی که در سال 1910 یا 1911 از گرین لند به این اقیانوس وارد شد تنها تا 1913 به عمر خود ادامه داده است.

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا
جاوید
مدیر سایت، نویسنده و مترجم، سردبیر و سئو کار ارشد سایت کوکا