بادمجان شکم پاره؛ طرز تهیه خوراک دلمه بادمجان شکم پر بدون گوشت ترکیه

بادمجان شکم پاره یا بادمجان شکم پر در واقع نوعی دلمه ی بدون گوشت است که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ گفته می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن خوراک بادمجان شکم پر بدون گوشت ترکیه ای را ارائه کرده ایم.

طرز تهیه بادمجان شکم پر , طرز تهیه لادمجان شکم پاره
طرز تهیه بادمجان شکم پر

مواد لازم برای تهیه ی بادمجان شکم پاره

  • برنج آبکش شده – 1 لیوان
  • پیاز خرد شده – 1 عدد
  • فلفل سبز – 1 عدد
  • سیر – 1 حبه
  • رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذا خوری
  • بادمجان دلمه ای – به تعداد مورد نیاز
  • جعفری – دو قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه – به مقدار دلخواه
  • روغن کنجد – به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکی

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و در آب و نمک بریزید.

پیاز را در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبز خرد شده را به آن اضافه می کنیم، برنج را بریزید و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید، نصف لیوان آب بریزید و بگذارید تا برنج بپزد.

بادمجان ها بشویید و خشک کنید و وسط آن ها را خالی کنید و در روغن کنجد کمی تفت دهید تا نرم شوند.

حالا بادمجان ها را در سینی فر بچینید و درون آن ها را با مواد آماده شده پر کنید، دو قاشق رب گوجه فرنگی را در 1 لیوان آب گرم حل کرده و بر روی بادمجان ها بریزید. با فویل روی آن را ببندید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای  200 درجه فارنهایت بپزید.

بادمجان شکم پاره شما آماده است بر روی آن جعفری خرد شده بریزید و میل کنید.

فال روزانه کوکا