پلو سبزیجات؛ طرز تهیه پلو بادمجان بدون گوشت با بادام و کشمش

پلو بادمجان یکی از انواع پلو سبزیجات گیاهی خوشمزه و لذیذ و یکی از بهترین غذا ها برای گیاهخوران و افراد وگن می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن پلو بادمجان بدون گوشت با بادام و کشمش را ارائه کرده ایم.

طرز تهیه پلو بادمجان
طرز تهیه پلو بادمجان

مواد لازم برای تهیه ی پلو بادمجان

  • بادام پوست گرفته – 1/8 فنجان
  • برنج – 3 فنحان
  • بادمجان قلمی – 3 عدد
  • گوجه  فرنگی خرد شده – 2 عدد
  • شوید خشک – 1 قاشق سوپ خوری
  • کشمش پلویی – نصف فنجان
  • پیاز – 1 عدد
  • دارچین – 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل – به مقدار لازم
  • روغن کنجد – به مقدار دلخواه

طرز تهیه پلو بادمجان بدون گوشت

بادمجان ها را پوست گرفته، خرد کنید و در یک تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.

پیاز را در تابه بریزید و کمی تفت دهید، سپس بادام و کشمش را هم اضافه کنید تا کمی تفت داده شوند، حالا برنج را خوب بشویید و به مواد دیگر اضافه کنید تا کمی تفت داده شود، سپس بر روی آن ها آب بریزید و بگذارید کمی پخته شوند.

وقتی که آب برنج کم شد، گوجه فرنگی های خرد شده و بادمجان و نمک و فلفل و دارچین را اضافه کنید و بگذارید تا 45 دقیقه دم بکشد.

پلو بادمجان شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با سالاد فصل میل کنید.