پلو بادمجان یکی از انواع پلو سبزیجات گیاهی خوشمزه و لذیذ و یکی از بهترین غذا ها برای گیاهخوران و افراد وگن می باشد.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن پلو بادمجان بدون گوشت با بادام و کشمش را ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه ی پلو بادمجان
- بادام پوست گرفته – 1/8 فنجان
- برنج – 3 فنحان
- بادمجان قلمی – 3 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده – 2 عدد
- شوید خشک – 1 قاشق سوپ خوری
- کشمش پلویی – نصف فنجان
- پیاز – 1 عدد
- دارچین – 1 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل – به مقدار لازم
- روغن کنجد – به مقدار دلخواه
طرز تهیه پلو بادمجان بدون گوشت
بادمجان ها را پوست گرفته، خرد کنید و در یک تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.
پیاز را در تابه بریزید و کمی تفت دهید، سپس بادام و کشمش را هم اضافه کنید تا کمی تفت داده شوند، حالا برنج را خوب بشویید و به مواد دیگر اضافه کنید تا کمی تفت داده شود، سپس بر روی آن ها آب بریزید و بگذارید کمی پخته شوند.
وقتی که آب برنج کم شد، گوجه فرنگی های خرد شده و بادمجان و نمک و فلفل و دارچین را اضافه کنید و بگذارید تا 45 دقیقه دم بکشد.
پلو بادمجان شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با سالاد فصل میل کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید