طرز تهیه دمی پلو ساده و خوشمزه بدون گوشت با پوست کدو و گوجه فرنگی

 

طرز تهیه دمی با پوست کدو
طرز تهیه دمی با پوست کدو

دمی پلو پوست کدو یک غذای جدید و خوشمزه است که سریع و آسان تهیه می شود و به عنوان یک وعده غذایی برای نوزادان، کودکان، گیاهخواران و افراد وگن مناسب می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن دمی گوجه ساده و خوشمزه خانگی بدون گوشت با پوست کدو را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه دمی پلو پوست کدو

  • پوست کدو – 2 فنجان
  • پیاز – 2 عدد
  • گوجه فرنگی – 3 عدد
  • سویا خیس کرده – 1 پیمانه
  • برنج خیس کرده – 3 پیمانه
  • روغن کنجد – به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل و آویشن – به مقدار دلخواه
  • آب لیمو ترش تازه – 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه دمی گوجه با پوست کدو

پوست کدو ها را خیلی ریز خرد می کنیم، در یک قابلمه پیاز خرد شده را با روغن کنجد تفت می دهیم و پوست کدو را به آن اضافه می کنیم.

بعد از کمی تفت دادن سویا و گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم تا کاملا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و آب لیمو ترش تازه را اضافه می کنیم و بر روی آن آب می ریزیم. وقتی به جوش آمد، برنج را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آب آن جمع شود. درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت 30 دقیقه خوب دم بکشد.

دمی گوجه با پوست کدو آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با خیار شور یا ترشی سرو کنید.