طرز تهیه ی بلغور پلو بدون گوشت با بادمجان و قارچ مناسب گیاهخواران

بلغور پلویی چیست؟

بلغور یا پرک به غلاتی از جمله گندم و جو گفته می شود که در آسیاب خرد می کنند، بلغور پلویی نوعی بلغور است که برای تهیه انواع پلو به کار می رود و در حال حاضر یک برند ترکیه ای آن به نام ZER در بازار های ایران عرضه شده است.

بلغور پلو نوعی غذای ترکی است که با استفاده از بلغور گندم به جای برنج و سبزیجات مختلف تهیه و سرو می شود. ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن بلغور پلو بدون گوشت با بادمجان و قارچ را ارائه کرده ایم.

طرز تهیه بلغور پلو
طرز تهیه بلغور پلو

مواد لازم برای تهیه ی بلغور پلو

طرز تهیه ی دمی با بلغور

بادمجان ها را خرد کرده و نیم ساعت در آب نمک قرار می دهیم، در یک قابلمه روغن کنجد می ریزیم تا داغ شود و بادمجان ها را در آن تفت می دهیم، سپس پیاز های ریز خرد شده را می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

حالا قارچ ها را ریخته و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم و بعد از آن بلغور ها را اضافه می کنیم، در آخر نمک و فلفل سیاه و آویشن را می ریزین و دو لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد تا دم بکشد.

فال روزانه کوکا