طرز تهیه بروسکتا (بروشتا) گوجه فرنگی پیش غذای خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه بروسکتا (بروشتا)
طرز تهیه بروسکتا (بروشتا)

بروشتا (بروسکتا) چیست؟

بروسکتا که در ایران به نام بروشتا یا بروشکتا هم شناخته می شود، یکی از پیش غذا های ایتالیایی خوشمزه و محبوب در دنیاست که با استفاده از نان باگت (نان سیر)، روغن زیتون بکر و انواع سبزیجات تازه تهیه می شود و برای گیاهخواران و افراد وگن ایده آل می باشد.

در ایتالیا انواع بروشتا را با استفاده از سبزیجاتی مانند قارچ، بادمجان، گوجه فرنگی و انواع لوبیا تهیه می کنند.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن بروسکتا (بروشکتا) ایتالیایی خانگی خوشمزه با گوجه فرنگی را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه نان سیر

  • نان باگت – 1 عدد
  • سیر – 5 حبه
  • روغن زیتون بکر – 1 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه بروشتا (بروسکتا) گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی خرد شده – 8 عدد
  • پیاز قرمز خرد شده – 1/2 فنجان
  • سیر رنده شده – 3 حبه
  • ریحان تازه خرد شده – 1 دسته
  • نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری

طرز پخت بروشتا (بروسکتا) ایتالیایی

فر را بر روی دمای 450 درجه فارنهایت (232 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

برای تهیه نان سیر، ابتدا نان باگت را به صورت اریب تکه تکه کنید، درون فر بگذارید تا به مدت 5 دقیقه طلایی شوند، حالا از فر درآورده و آن ها را برعکس کنید، روغن زیتون و سیر رنده شده بمالید و بگذارید به مدت 7 دقیقه در فر خوب برشته شوند.

در یک کاسه ی بزرگ گوجه فرنگی، پیاز، ریحان، سیر، نمک و فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید و از آن بر روی نان سیر های برشته شده بریزید و بلافاصله سرو کنید.