آلبالو پلو یکی از غذا های اصیل ایرانی است که لذیذ و خوشمزه بوده و بیشتر برای مهمانی ها و مجالس تهیه می شود، برای نگه داشتن رنگ آلبالو پلو بهتر است این غذا را در ظرف مسی یا لعابی تهیه کرد.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن آلبالو پلو بدون گوشت و مرغ و شکر را برای شما ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو
- برنج – 3 پیمانه
- آلبالو تازه یا آلبالو فریز شده – یک کیلوگرم
- پیاز – 1 عدد
- زعفران – به میزان لازم
- خلال پسته و بادام – به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
طرز پخت آلبالو پلو مجلسی
برنج را به مدت 30 دقیقه در مقداری آب و نمک خیس می کنیم، سپس آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. هسته آلبالو ها را گرفته و آن ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و می گذاریم حدود 10 دقیقه بجوشد تا پخته شوند.
آلبالو های پخته شده را از صافی رد کنید و دوباره شربت آن را روی حرارت قرار دهید تا باز هم بجوشد و غلیظ تر شود.
حالا در یک قابلمه روغن بریزید و برنج آبکش شده و برنج زعفرانی و آلبالو های پخته شده را به صورت لا یه لایه روی هم بریزید و بگذارید تا دم بکشد.
آلبالو پلو شما آماده است در ظرفی بریزید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
عکس تزیین آلبالو پلو
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید