10 روش کلاهبرداری که ممکن است در سفرهای خارجی با آنها برخورد کنید

در سال 2016 حدود 1.235 میلیارد گردشگر به کشور های سراسر جهان سفر کرده اند که این تعداد در مقایسه با سال گذشته 4٪ افزایش داشته است. فرانسه، ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، چین، ایتالیا و انگلستان محبوب ترین کشورهای جهان در میان گردشگران بودند.

با افزایش تعداد گردشگران روش های کلاهبرداری نیز افزایش پیدا کرده است، در این مقاله از سایت کوکا ما 10 روش کلاهبرداری که ممکن است گردشگران در سفر به کشور های خارجی با آن رو به رو شوند را برای شما ارائه کرده ایم.

1. پیدا کردن وسایل گم شده

پیدا کردن وسایل گم شده
پیدا کردن وسایل گم شده

تصور کنید که به یک کشور خارجی سفر کردید و به آرامی در حال قدم زدن در یک خیابان هستید که در پیاده رو یک حلقه، دستبند یا ساعت مچی گرانقیمت می بینید، آن را بر می دارید و به دنبال صاحبش می گردید که شخصی به شما نزدیک می شود و می گوید که بهتر است آن را بفروشیم و پولش را تقسیم کنیم.

از آنجا که او هیچ پولی ندارد از شما می خواهد که سهم او را بدهید و آن حلقه، دستبند یا ساعت مچی را برای خودتان بردارید، شما قبول می کنید اما وقتی شی پیدا شده را برای فروش می برید متوجه می شوید که تقلبی بوده و هیچ ارزشی ندارد.

2. فال گرفتن

فال گرفتن
فال گرفتن

در بسیاری از کشورهای جهان، ساکنان محلی به بهانه ی فال گرفتن پول و کالاهای ارزشمند گردشگران را می دزدند.

مراقب باشید گول حرف فالگیر ها را نخورید حتی اگر به شما بگویند که می توانند شما را از ورشکستگی نجات دهند، آن ها با این ترفند پول یا اشیا با ارزش شما را می دزدند و به طرز ماهرانه آنها را با اشیا تقلبی جایگزین می کنند.

3. تاکسی های خصوصی

تاکسی های خصوصی
تاکسی های خصوصی

اگر در یک کشور خارجی می خواهید در سطح شهر تردد کنید بهتر است که از یک شرکت معتبر تاکسی رزرو کنید در غیر اینصورت بهترین کار این است که از وسایل حمل و نقل عمومی (مترو، تراموا، اتوبوس) استفاده کنید.

فراموش نکنید که تاکسی های خصوصی برای رسیدن به مقصد مسیر های طولانی تر را انتخاب می کنند و هزینه ی بیشتری از شما می گیرند.

4. کرایه ها

کرایه ها
کرایه ها

در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی هم مواظب باشید که راننده پول بیشتری از شما دریافت نکند، بیشتر راننده ها با دریافت دلار یا پوند پول بیشتری نسبت به مسافران محلی از گردشگران می گیرند.

5. فروشنده های متقلب

فروشنده های متقلب
فروشنده های متقلب

فروشنده های متقلب بیشتر در مغازه های کوچک و سوغاتی فروشی ها هستند، فراموش نکنید که فروشنده متقلب همزمان در حال انجام چندین کار است؛

با تلفن صحبت می کند، با مشتری های دیگر چانه می زند و کارت شما را می گیرد و آن را با یک کارت دیگر عوض می کند. برای اطمینان بیشتر اطلاعات کارت اعتباری خود را بنویسید و همیشه همراه داشته باشید.

6. باجه های غیر رسمی فروش بلیط

باجه های غیر رسمی فروش بلیط
باجه های غیر رسمی فروش بلیط

اگر بلیط تئاتر، کنسرت، موزه یا هر جای دیگر را از فروشندگان خیابانی بخرید به احتمال خیلی زیاد این بلیط ها جعلی هستند حتی اگر بلیط ها جعلی نباشند ممکن است قیمت آن ها بسیار بالاتر از زمانی باشد که شما بلیط را از باجه های رسمی بخرید.

بهتر است که بلیط ها را از دفاتر رسمی یا وب سایت شرکت خریداری کنید.

7. یک تماس از پذیرش هتل

یک تماس از پذیرش هتل
یک تماس از پذیرش هتل

هنگامی که شما در یک هتل اقامت دارید، ممکن است یک تماس یا پیام دریافت کنید که در آن فردی که خود را افراد خدمات هتل معرفی می کند از شما می خواهد که هزینه ی خدمات را شخصا به او بپردازید.

هرگز زیر بار این حرف نروید و اگر زیاد اصرار کرد به مدیر هتل خبر دهید.

8. خانه های اجاره ای

خانه های اجاره ای
خانه های اجاره ای

گاهی اوقات گردشگران ترجیح می دهند که آپارتمان یا خانه ای را برای اقامت اجاره کنند، احتمال زیادی وجود دارد که صاحب خانه هزینه ای را به بهانه خسارت به اموال از شما دریافت کند.

برای جلوگیری از این مشکل قراردادی را با مالک آپارتمان یا خانه امضا کنید و در آن تمام اطلاعات مربوط به خسارت به اموال و هر هزینه اضافی دیگر را تعیین کنید.

9. دوستان جدید

دوستان جدید
دوستان جدید

این روش بسیار رایجی در کشور هاست که شما یک خانه ییلاقی را با افراد دیگر شریک می شوید و پس از دوست شدن با این افراد آن ها از شما می پرسند که چه زمانی آن جا را ترک می کنید، خطر در کمین شماست ممکن است آن ها همه ی پول ها و وسایل با ارزش تان را بدزدند.

برای جلوگیری از این مشکل هتل یا خانه های ییلاقی که امن هستند را انتخاب کنید و سعی کنید اطلاعاتی درباره ی برنامه های تعطیلات خود را به افراد ناشناس ندهید.

10. درخواست برقراری تماس

درخواست برقراری تماس
درخواست برقراری تماس

اگر در حال قدم زدن در خیابان شخصی به شما نزدیک شد و گفت گوشی خود را گم کرده و از درخواست کرد که با موبایل شما یک تماس بگیرد قبول نکنید، این یک روش جدید کلاهبرداری است، این فرد یک کد را وارد گوشی شما می کند و زمانی که با آن تماس می گیرد پول از شارژ شما کم شده و به حساب خودش واریز می شود.

منبع : brightside

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا
نسرین
نویسنده، مترجم و علاقه مند به موضوعات سبک زندگی، فرهنگ و هنر و سرگرمی