حتما درباره دانه کنجد چیزهای زیادی شنیده اید؟ دانه های جادویی و خوشمزه ای که طرفداران زیادی در سراسر دنیا داشته و از آن ها برای خوش طعم کردن نان همبرگر، نان شیرینی ها و یا غذاهای سرخ شده استفاده می کنند.
اما آیا تا به حال فکر کرده اید که این دانه ها از کجا آمده اند؟
به گل زیر از نزدیک نگاه کنید، این گل زیبا راز کنجد را در خودش پنهان کرده است!
بله! دانه هایی که داخل غلاف های کوچک و سبز مشاهده می کنید همان دانه های کنجد معروف هستند که به آرامی در غلاف خود و زیر گل های زیبای گیاه کنجد رشد می کنند.
این غلاف ها تا زمانی که گیاه به اندازه کافی رشد نکرده بسته باقی می مانند و به محض بلوغ گیاه کنجد باز شده و تمام دانه های داخل خود را به نمایش می گذارند.
کشاورزان غلاف ها را چیده، خشک می کنند و سپس با تکان دادن، دانه های داخل آن ها را جدا می کنند. در برخی مناطق از ماشین آلات برای این کار استفاده می شود در حالی که کشاورزان اکثر نقاط دنیا آن را به صورت دستی انجام می دهند.
دانه های کنجد هم به صورت دانه های خوشمزه و پر خاصیت و هم به شکل روغن کنجد که با کمک دستگاه های پرس مکانیکی از دانه ها استخراج می شود قابل مصرف می باشند.
منبع: buzzfeed
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید