پلو قارچ یا قارچ پلو که از ترکیب قارچ و سبزیجات دیگر با برنج تهیه می شود یکی از انواع پلو های خوشمزه و خوش طعم مناسب برای گیاهخواران و افراد وگن می باشد.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن پلو قارچ خوشمزه مجلسی بدون گوشت با ریحان و لوبیا سبز را برای شما ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه قارچ پلو
- برنج – 2 پیمانه
- قارچ – 1 پیمانه
- سیر – 1 حبه
- فلفل سبز یا قرمز – 2 عدد
- پیاز – 1 عدد
- فلفل دلمه سبز – 1 عدد
- سویا سس – 1 تا 2 قاشق غذا خوری
- لوبیا سبز – نصف فنجان
- ریحان – 15 برگ تازه
- نمک و فلفل – به مقدار لازم
- روغن کنجد – به مقدار دلخواه
طرز تهیه پلو قارچ با ریحان
در یک تابه مقداری روغن کنجد بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود، سیر و فلفل سبز را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید، حالا لوبیا سبز پخته شده، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را اضافه کنید و بگذارید قارچ ها کمی پخته شوند، سویا سس را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
برنج را کته کنید، وقتی که دم کشید در ظرفی بریزید و با قارچ و سبزیجات دیگر مخلوط کرده و سرو کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید