مربا یکی از صبحانه های خوشمزه و پرطرفدار است که از پختن انواع میوه ها با شکر به دست می آید. مربای کامکوات هم از پختن میوه کامکوات حلقه ای، نصفه و درسته با شکر به دست می آید.
در ادامه همراه کوکا باشید تا با آموزش پختن مربای کامکوات خوشمزه و خانگی به دو روش همراه با عکس آشنا شوید؛
روش اول
مواد لازم برای تهیه مربا کامکوات
- کامکوات (حلقه شده، نصف شده یا درسته) – 3 فنجان
- شکر – 8 فنجان (2 کیلوگرم)
- آب – 6 فنجان
طریقه پخت مربا کامکوات
کامکوات های رسیده که به رنگ نارنجی هستند را خریداری کنید و خوب بشویید. برای تهیه ی این مربا می توانید کامکوات ها را نصف شده یا حلقه ای استفاده کنید.
کامکوات ها را نصف یا حلقه ای کرده و هسته ها را از آن ها جدا کنید.
هسته های کامکوات حاوی مقادیر بالای پکتین هستند که می توانند به مربا حالت ژله ای بدهند. در یک قابلمه ی بزرگ آب و کامکوات ها را با هم ترکیب کنید و هسته های جدا شده را که در یک کیسه ی پارچه ای یا کاغذی تمیز گذاشته اید، در قسمت بالای این قابلمه بگذارید به گونه ای که هسته ها درون آب قرار گیرند.
(پکتین، نوعی ماده ی شیمیایی قندی- اسیدی است که از ساختار های ژلاتینی گیاهی موجود در میوه ها به دست می آید.)
اجازه دهید 8 ساعت به همان حالت بماند تا آب حالت ژله ای پیدا کند. حالا قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و بگذارید 20 دقیقه بپزد سپس شکر را به آن اضافه کنید و 30 تا 45 دقیقه دیگر هم بپزید تا مربا جا بیفتد و غلیظ تر شود.
مربای کامکوات آماده است، اجاق را خاموش کنید، بگذارید مربا سرد شود و سپس آن را در ظرف شیشه ای تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
روش دوم
مواد لازم برای تهیه مربا کامکوات
- کامکوات – 1 کیلوگرم
- شکر – 1 کیلوگرم
- آب – 3 لیوان
- آب لیمو ترش – 1 قاشق غذا خوری
- طعم دهنده ها (دارچین، وانیل، گلاب، گل میخکو هل) – به دلخواه
نحوه تهیه مربای کامکوات
کامکوات ها را تمیز بشویید. می توانید کامکوات ها را درسته، حلقه شده و نصف شده برای تهیه مربا استفاده کنید.
یک قابلمه را از آب پر کنید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید، کامکوات ها را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید (این کار را 3 بار تکرار کنید)، آن ها را درون ظرفی پر از آب سرد بریزید و بگذارید 1 ساعت بماند.
درون یک قابلمه ی بزرگ شکر را به همراه 3 لیوان آب ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و شکر حل شود، در این مرحله کامکوات ها و آب لیمو ترش را اضافه کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت بجوشد تا غلیظ شود.
مربای کامکوات آماده است، از روی حرارت بردارید، بگذارید سرد شود و در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.
توجه کنید که اگر می خواهید مربای کامکوات درسته و بدون هسته تهیه کنید، قسمت انتهای کامکوات را ببرید و کمی فشار دهید تا هسته ها خارج شوند.
منبع : christinascucina
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید