قبلا در مقاله خواص شیر بادام هندی به بررسی فواید یکی از بهترین انواع شیر های گیاهی جایگزین شیر گاو برای سلامتی بدن پرداخته ایم.
شیر بادام هندی با استفاده از آجیل بادام هندی خام و آب تهیه شده و به عنوان جایگزین شیر گاو برای تهیه انواع نوشیدنی ها و دسر ها استفاده می شود. شیر بادام هندی بافتی نرم و خامه ای و مزه ای شیرین و لذیذ دارد.
در ادامه همراه کوکا باشید تا با دستور تهیه شیر بادام هندی در خانه و طریقه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛
مواد لازم
- بادام هندی خام – 1 فنجان (130 گرم)
- آب – 4 فنجان
روش درست کردن شیر بادام هندی
1. یک فنجان بادام هندی خام را بخیسانید؛ شما می توانید بادام هندی ها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش یا 2 ساعت در آب ولرم خیس کنید.
(اگر می خواهید شیر بادام هندی خامه ای تر و نرم تر شود می توانید، بادام هندی ها را به مدت 1 شب در آب بخیسانید.)
2. بادام هندی های خیس خورده را آبکش کنید و با 4 فنجان آب سرد در مخلوط کن بریزید و بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه با سرعت بالا با هم ترکیب شوند.
3. شیر بادام هندی آماده است اگر می خواهید کمی شیرین باشد می توانید خرما، عسل یا شربت افرا به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
4. شیر بادام هندی را در یک ظرف شیشه ای بریزید و به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
نکته
نسبت 4 فنجان آب به یک فنجان بادام هندی خام برای تهیه شیر بادام هندی مانند تهیه شیر گاو با چربی 2 درصد می باشد.
نحوه مصرف شیر بادام هندی
شیر بادام هندی را می توان برای تهیه انواع دسر، بستنی، شیر کاکائو، شیر موز، معجون، اسموتی، کیک، شیرینی، کوکی، پنکیک، غلات صبحانه، سس سالاد، سس پاستا، سوپ، خورش و نوشیدنی های داغ مانند کافه موکا، شیر قهوه، شیر چای و هات چاکلت به کار برد.
شیر بادام هندی را می توان با انواع آجیل، میوه های تازه و خشک و جو پرک شده ترکیب کرده و برای تهیه غلات صبحانه استفاده کرد.
شیر بادام هندی را به دلیل بافت نرم، غلیظ و خامه ای که دارد برای تهیه نوشیدنی های داغ مانند شیر قهوه استفاده می کنند.
ارزش غذایی شیر بادام هندی (1/2 فنجان)
- کالری : 64
- چربی : 11 گرم
- کربوهیدرات : 3.5 گرم
- پروتئین : 2.1 گرم
- فیبر : 0.4 گرم
- قند : 0.7 گرم
- کلسیم : 1٪
- آهن : 4٪
منابع : healthline – avirtualvegan
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید