طعم میوه پاپایا چگونه است؟

طعم میوه پاپایا
طعم میوه پاپایا

میوه های گرمسیری در میان مردم دنیا بسیار محبوب و پر طرفدار هستند و معمولا ظاهر عجیب و غریب، بافت منحصر به فرد و طعم بی نظیری دارند که آن ها را از سایر میوه های رایج دنیا متمایز کرده است.

پاپایا یکی از این میوه های خوشمزه است، میوه ای بزرگ به رنگ کهربایی تا نارنجی که به خانواده توت ها تعلق دارد و پس از بالغ شدن پوستش نرم می شود.

پیش از این با خواص پاپایا آشنا شده اید؛ در ادامه قصد داریم درباره طعم پاپایای تازه و خشک صحبت کرده و با روش تشخیص پاپایای خراب از روی مزه آن آشنا شویم. با کوکا همراه باشید.

طعم پاپایای تازه

اگر می خواهید طعم خوشمزه پاپایا را تجربه کنید بهتر است منتظر بمانید تا این میوه کاملا برسد و طعم آن شیرین شود.

پاپایای رسیده و بزرگ میوه آب دار با طعم ملایم و نسبتا شیرین است و بافت نرم و خامه ای شبیه یک آووکادوی رسیده دارد.

اگر پاپایا طعم کمی دارد یا بی مزه است و گوشت آن به گونه ای است که در دهان آب نمی شود هنوز خوب نرسیده و کال است.

آیا طعم پاپایا شبیه انبه است؟

بعضی افراد برای توصیف طعم پاپایا برای کسانی که تا به حال مزه آن را تجربه نکرده اند طعم شبیه انبه را مثال می زنند، در واقع طعم این دو شبیه است اما پاپایا نسبت به انبه تند و تیزی بسیار کمتری دارد.

علاوه بر این طعم پاپایا را می توان شبیه طعم آناناس شیرین یا گرمک رسیده هم توصیف کرد.

طعم پاپایا خشک

پاپایای خشک طعم غلیظ تری نسبت به میوه تازه آن دارد زیرا آب آن تا حد زیادی کشیده شده و تنها طعم آن باقی مانده که غلظت زیادی دارد.

با این حال مزه همه پاپایاهای خشک شبیه هم نیست و این طعم به میزان رسیدگی میوه هنگام خشک کردن، سطح خشک کردن میوه و همچنین مقدار قند افزودنی به آن بستگی دارد.

پاپایای خشک معمولا فاقد قندهای افزودنی است یا مقدار بسیار کمی به آن اضافه می شود، افزودن قندهای افزودنی باعث می شوند طعم آن بسیار شیرین تر از میوه تازه پاپایا شود.

چرا بعضی از پاپایاها تلخ هستند؟

گاهی ممکن است طعم پاپایا تلخ شود که به دو دلیل این اتفاق می افتد:

1. میوه هنوز به طور کامل نرسیده و خیلی زود آن را بریده اید. اگر برای بریدن کمی بیشتر منتظر بمانید احتمالا پاپایا دیگر تلخ نخواهد بود و می توانید از طعم عالی آن بهره مند شوید.

2. پوست پاپایا حاوی ماده لاتکس است و زمانی که پوست را جدا می کنید این ماده وارد گوشت میوه شده و طعم تلخی به آن می دهد.

برای جلوگیری از تلخ شدن پاپایا توصیه می شود:

  • منتظر بمانید میوه خوب برسد
  • ظرف چند روز بعد از بریدن آن را میل کنید
  • هسته های تلخ پاپایا را نخورید
  • مراقب لاتکس داخل پوست پاپایا باشید

طعم پاپایای خراب

معمولا قبل از خوردن پاپایا و با مشاهده رنگ میوه یا کبودی های روی پوست آن می توانید تشخیص دهید که میوه خراب شده است.

پاپایای خراب نه تنها بوی فاسد شدن می دهد بلکه با چشیدن آن متوجه طعم خراب آن می شوید که ممکن است مزه ترشیدگی یا تخمیر شدن آن را هم احساس کنید که اصلا جالب نیست!

در ادامه بخوانید : خواص دانه های پاپایا

منبع: thrivecuisine

فال کوکا