طرز تهیه غذا با سیب زمینی بنفش و نحوه استفاده از آن

قبلا در مقاله خواص سیب زمینی بنفش به بررسی فواید یکی از بهترین و پرخاصیت ترین انواع سیب زمینی ها برای سلامتی بدن پرداختیم.

در ادامه همرا کوکا باشید تا با نحوه پختن و سرخ کردن سیب زمینی بنفش و روش استفاده از آن در غذاها بیشتر آشنا شوید.

سیب زمینی بنفش را چگونه بپزیم؟

سیب زمینی بنفش را به 3 روش مختلف می توان پخت؛

1. آب پز یا بخار پز کردن سیب زمینی بنفش

آب پز کردن سیب زمینی بنفش
آب پز کردن سیب زمینی بنفش

ساده ترین روش برای پخت سیب زمینی بنفش، آب پز یا بخار پز کردن آن است؛

1. در مرحله ی اول سیب زمینی های بنفش را خوب بشویید تا تمیز شوند.

2. اگر دوست دارید می توانید آن ها را با پوست استفاده کنید در غیر اینصورت پوست آن ها را بکنید و برای اینکه سریع تر پخته شوند از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. (اگر سیب زمینی ها کوچک هستند آن ها را درسته بپزید.)

3. سیب زمینی ها را در یک قابلمه گذاشته و بر روی آن ها آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند، سپس بر روی اجاق گاز با حرارت بالا بگذارید تا پخته و له شوند.

همچنین می توانید سیب زمینی ها را در دستگاه بخار پز گذاشته و بپزید تا نرم و له شوند.

4. سیب زمینی بنفش آب پز یا بخار پز شده را می توان برای تهیه پوره سیب زمینی به کار برد.

2. کبابی کردن سیب زمینی بنفش

کباب کردن سیب زمینی بنفش
کباب کردن سیب زمینی بنفش

1. فر را بر روی دمای 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

2. سیب زمینی های بنفش را خوب بشویید تا تمیز شوند.

3. اگر دوست دارید می توانید آن ها را با پوست استفاده کنید در غیر اینصورت پوست آن ها را بکنید، از وسط نصف کنید، در سینی فر که با روغن چرب کرده اید بچینید و بگذارید تا پخته شوند.

4. سیب زمینی بنفش کبابی شده را می توان برای تهیه انواع خوراک یا تزیین غذا به کار برد.

3. سرخ کردن سیب زمینی بنفش

سرخ کردن سیب زمینی بنفش
سرخ کردن سیب زمینی بنفش

1. سیب زمینی های بنفش را خوب بشویید تا تمیز شوند.

2. اگر دوست دارید می توانید آن ها را با پوست استفاده کنید در غیر اینصورت پوست آن ها را بکنید، به چهار قسمت تقسیم کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بریزید. (اگر سیب زمینی ها خیلی کوچک هستند آن ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.)

3. در یک تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس سیب زمینی ها را در آن بریزید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای در آیند سرخ کنید.

4. سیب زمینی بنفش سرخ شده را می توان به تنهایی یا در کنار انواع غذا ها سرو کرد.

طریقه درست کردن پای سیب زمینی بنفش

مواد لازم

  • روغن زیتون – 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط خرد شده و تفت داده شده – 1 عدد
  • قارچ خرد شده –  1/2 فنجان
  • سیر – 3 حبه
  • رب گوجه فرنگی – 4 قاشق غذا خوری
  • ادویه های ایتالیایی – 2 قاشق چای خوری
  • سبزیجات مخلوط (منجمد یا تازه) – 4 فنجان
  • نخود پخته شده یا کنسرو نخود – 400 گرم
  • آب سبزیجات – 2 فنجان
  • پودر پیاز – 2 قاشق چای خوری
  • نمک دریایی و فلفل – به مقدار لازم
  • پنیر چدار وگن -1 فنجان
  • جعفری و پیازچه خرد شده برای تزیین

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی

  • سیب زمینی بنفش آب پز شده – 3 فنجان
  • شیر سویا – 1 و 1/4 فنجان
  • ماست گیاهی – 3 قاشق غذا خوری
  • پودر سیر – 1 قاشق غذا خوری
  • نمک دریا و فلفل – به مقدار دلخواه

طرز تهیه

1. فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک تابه بزرگ، پیاز، قارچ و سیر را در روغن زیتون بپزید تا نرم شوند. رب گوجه فرنگی و چاشنی های ایتالیایی را به آن ها اضافه کنید و بگذارید کمی با هم تفت داده شوند.

3. سبزیجات مخلوط، نخود پخته شده، آب سبزیجات، نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه با هم پخته شوند.

4. سیب زمینی های بنفش را آب پز کرده و سپس له کنید، شیر سویا، ماست گیاهی، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. (پوره سیب زمینی آماده است)

5. مخلوط سبزیجات را در یک ظرف بزرگ بریزید و پهن کنید، پوره سیب زمینی بنفش را روی آن ریخته و صاف و یکدست کنید، در آخر پنیر چدار وگن را خرد کرده و بر روی آن ها بریزید، یک فویل آلومینیومی را روی ظرف بکشید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا پنیر آب شود.

فویل را بردارید و بگذارید 10 دقیقه دیگر هم بپزد تا پنیر آن به رنگ قهوه ای در آید.

6. پای سیب زمینی شما آماده است، آن را از فر خارج کنید، با جعفری و پیازچه خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

در ادامه بخوانید : نحوه سرخ کردن و کبابی کردن سیب زمینی شیرین

منابع : eatlikenoonestaceyhomemaker