طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت

34

روش درست کردن گوجه شکم پر خوشمزه با آرد سوخاری

طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت

گوجه فرنگی شیرین پر شده از آرد سوخاری و انواع سبزیجات تازه و معطر یک غذای فرعی تازه و خوشمزه در کنار غذای اصلی می باشد. به ساده ترین شکل ممکن می توان این غذای خوشمزه را با موادی ارزان و در دسترس تهیه کرد. تخمه های گوجه فرنگی گرفته می شود و با سبزیجات تازه و آرد سوخاری پر می شود.

طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت

مواد لازم:
6 عدد گوجه فرنگی
4 الی 5 عدد نان سوخاری
3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
½ قاشق غذا خوری آویشن خرد شده
1 عدد پیاز کوچک قرمز
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل

طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت

فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنیدو یک عدد سینی مستطیل فر را برداشته و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون آن را چرب کنید. گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید و آب گوجه فرنگی و تخمه های آن را بیرون بریزید. سپس آن ها را کنار بگذارید.

طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت

نان سوخاری ها و سبزی ها باید تازه باشند. سبزی خشک استفاده نکنید. سبزی خشک و نان سوخاری خشک مناسب این غذا نیستند. سیر و پیاز را خرد کنید.

طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت

لبه های نان را با چاقو جدا کنید. آن ها را خرد کرده و داخل غذا ساز آسیاب کنید تا شکل بگیرد. پیاز، سبزی و سیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.

گوجه فرنگی ها را با دستمال کاغذی خشک کنید و آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن ها نمک و فلفل بریزید. روی گوجه فرنگی ها را با مواد بپوشانید. برای هر گوجه فرنگی به اندازه 2 قاشق غذاخوری مواد استفاده کنید. در آخر سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوجه فرنگی ها بپزد و مواد روی آن ها طلایی رنگ شود.

طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت

روی گوجه فرنگی ها مقداری روغن زیتون بریزید و به عنوان پیش غذا یا غذای فرعی در کنار مرغ کبابی، ماهی یا گشوت کبابی سرو کنید.

طرز تهیه گوجه شکم پر؛ پیش غذایی خوشمزه و راحت
/ بدونیم