طرز تهیه کیمچی کره ای خوشمزه با کاهو، ترب و پیازچه (تصویری)

طرز تهیه کیمچی کره ای اصل
طرز تهیه کیمچی کره ای اصل

قبلا در مقاله خواص کیمچی کره ای به بررسی فواید یکی از بهترین و پر خاصیت ترین غذا های کره ای پرداخته ایم.

کیمچی یک غذای تخمیر شده است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، با التهاب مبارزه کرده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با روش درست کردن کیمچی خانگی ساده و خوشمزه کره ای اصل با کاهو چینی در منزل بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم

  • کاهوی چینی – 1 عدد
  • نمک درشت کره ای – 1 فنجان
  • آب – 5 فنجان
  • ترب کره ای – 1.5 کیلو گرم
  • پیازچه – 3 عدد
  • خردل چینی (اختیاری) – 3 برگ بزرگ

ادویه ها

  • پودر برنج شیرین (آن را با 1/2 فنجان آب مخلوط کنید، روی حرارت کم بجوشانید تا یک خمیر حاصل شود و سپس بگذارید خنک شود) – 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز – 1/2 فنجان
  • پوره کدو تنبل – 1/2 فنجان
  • سیر خرد شده – 2 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل رنده شده – 1 قاشق چای خوری
  • سس سویا – 2 قاشق غذا خوری
  • نمک – 2 قاشق غذا خوری
  • اشنه دریایی خشک (1 قطعه بزرگ اشنه دریایی را در 2 فنجان آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید) – 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1. کاهو چینی را تمیز بشویید، سپس از وسط به دو قسمت تقسیم کنید هر قسمت را دوباره به دو قسمت مساوی تقسیم کنید حالا باید چهار قسمت کاهوی چینی داشته باشید.

کاهوی چینی را به 4 قسمت تقسیم کنید
کاهوی چینی را به 4 قسمت تقسیم کنید

2. در یک کاسه بزرگ، 1/2 فنجان نمک را در 5 فنجان آب حل کنید. هر قسمت کاهوی چینی را به طور کامل در آب نمک فرو کنید.

کاهوی چینی را در آب نمک بریزید
کاهوی چینی را در آب نمک بریزید

3. حالا برگ های بیرونی را هم نمک بزنید و بگذارید 6 – 8 ساعت کنار بمانند.

بقیه ی نمک را به برگ های بیرونی کاهو بمالید
بقیه ی نمک را به برگ های بیرونی کاهو بمالید

4. در یک کاسه ی کوچک ادویه های کیمچی را با هم ترکیب کنید؛ پودر برنج، پودر فلفل قرمز، پوره کدو تنبل، سیر و زنجبیل خرد شده، سس سویا، اشنه دریایی و نمک را کامل با هم ترکیب کنید.

ادویه های کیمچی را با هم ترکیب کنید
ادویه های کیمچی را با هم ترکیب کنید

5. کاهو ها را خوب بشویید و آبکشی کنید.

کاهو ها را بشویید و آبکشی کنید
کاهو ها را بشویید و آبکشی کنید
کاهو ها را عمودی برش بدهید
کاهو ها را عمودی برش بدهید

6. در یک کاسه بزرگ ترب های کره ای را به صورت خلالی خرد کنید، پیازچه ها و خردل چینی را خرد کرده و با هم ترکیب کنید.

ترب، پیازچه و خردل چینی را خرد کرده و با هم ترکیب کنید
ترب، پیازچه و خردل چینی را خرد کرده و با هم ترکیب کنید

7. حالا ادویه ها را با ترکیب ترب و پیازچه و خردل چینی مخلوط کنید و بگذارید 30 تا 60 دقیقه بماند تا مواد به خورد هم بروند.

ادویه ها را با ترب و پیازچه و خردل چینی ترکیب کنید
ادویه ها را با ترب و پیازچه و خردل چینی ترکیب کنید

8. یکی از چهار قسمت کاهو ها را بردارید، قسمت سخت ساقه ی کاهو را از برگ ها جدا کنید فقط به اندازه ای بماند که برگ ها را کنار هم نگه دارد.

لا به لای برگ های کاهو از ترکیب ادویه ها و سبزیجات بریزید و برگ ها را بر روی هم بگذارید.

لا به لای کاهو ها از ترکیب ادویه ها و سبزیجات بریزید
لا به لای کاهو ها از ترکیب ادویه ها و سبزیجات بریزید

همه ی کاهو ها را به مواد آغشته کنید و سپس آن ها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بگذارید و بر روی هم فشار دهید تا هوایی بین آن باقی نماند و درب ظرف را ببندید.

کاهو ها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بگذارید
کاهو ها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بگذارید

9. بسته به اینکه چقدر سریع می خواهید کیمچی شما برسد، آن را به مدت 1 تا 2 روز در دمای اتاق بگذارید و سپس به مدت دو هفته در یخچال نگهدارید تا کیمچی آماده مصرف شود.

کیمچی آماده است
کیمچی آماده است

منبع : koreanbapsang