طرز تهیه چای پوئر خوشمزه و خانگی در منزل

روش دم کردن چای پوئر چینی
روش دم کردن چای پوئر چینی

قبلا در مقاله خواص چای پوئر به بررسی فواید یکی از بهترین انواع چای های گیاهی برای سلامتی بدن پرداختیم.

چای پوئر به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به لاغری و کاهش وزن کمک می کند، برای درمان سرطان مفید بوده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

در این مقاله نحوه درست کردن چای پوئر در منزل را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

چگونه چای پوئر را دم کنیم؟

مواد لازم

  • چای پوئر – 3 تا 4 برگ تازه یا یک چای کیسه ای یا 3 تا 4 گرم برگ های خشک شده
  • آب – یک فنجان

طرز تهیه

1. برگ های چای پوئر را با آب گرم تمیز بشویید (مقداری آب را بر روی برگ ها بریزید به گونه ای که روی همه ی آن ها را بپوشاند، بچرخانید و سپس آب را خالی کنید) و درون یک قوری بریزید.

2. یک فنجان آب گرم (با دمای 195 درجه فارنهایت یا 90 درجه سانتیگراد) بر روی برگ ها بریزید و بگذارید سه تا چهار دقیقه بماند تا دم بکشد.

3. چای پوئر آماده است، آن را از صافی رد کنید، در فنجان بریزید و بنوشید.

نکته ها

  • چای پوره معمولا حاوی 60 تا 70 میلی گرم کافئین در هر فنجان است.
  • از آب جوش برای تهیه چای پوئر استفاده نکنید چون آن را تلخ می کند.

منبع : cupandleaf