طرز تهیه چای سیاه آسام در منزل

طرز تهیه چای سیاه آسام
طرز تهیه چای سیاه آسام

قبلا در مقاله خواص چای آسام به بررسی فواید یکی از بهترین انواع چای سیاه هندی برای سلامتی و افزایش انرژی روزانه بدن پرداختیم.

چای سیاه آسام به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند، برای درمان سرطان مفید بوده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

در این مقاله نحوه درست کردن چای سیاه آسام در منزل را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

چگونه چای سیاه آسام را دم کنیم؟

مواد لازم

  • چای سیاه آسام – یک قاشق چای خوری برگ های خشک چای آسام یا یک چای کیسه ای
  • آب گرم با دمای 90 تا 95 درجه سانتیگراد – 240 میلی لیتر
  • قوری

طرز تهیه

1. آب را در یک قوری به جوش آورید. (دمای آب برای تهیه چای سیاه باید 90 تا 95 درجه سانتیگراد باشد)

2. برگ های خشک شده چای سیاه آسام را بشویید و به قوری اضافه کنید، بگذارید 3 تا 5 دقیقه بماند تا دم بکشد.

زمانی که رنگ چای قهوه ای شد آماده است چون اگر بیشتر بماند طعم آن تلخ تر می شود.

3. چای سیاه آسام آماده است، آن را از صافی رد کنید، در فنجان بریزید، اگر دوست دارید مقداری شیر یا عسل به آن اضافه کرده و بنوشید.

منبع : therighttea