فوت و فن های درست کردن چای اولانگ و بهترین زمان مصرف آن

چای اولانگ چه شکلی است؟
طرز تهیه و مصرف چای اولانگ

چای اولانگ از انواع دمنوش های پرطرفدار در آسیاست که اغلب در اثر اکسیداسیون ناقص برگ ها، جوانه ها و ساقه ی گیاه چای تهیه می شود و در واقع به عنوان حد وسط چای سبز و چای سیاه در نظر گرفته می شود.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با روش درست کردن چای اولانگ به صورت صحیح و طریقه مصرف آن بیشتر آشنا شوید.

برگ های چای اولانگ

به عنوان یک قاعده کلی، برای 177 میلی لیتر آب (1 لیوان بزرگ) باید 1 قاشق چای خوری برگ، جوانه و ساقه چای اولانگ یا 2 قاشق غذا خوری برگ های بزرگ چای اولانگ را استفاده کنید.

دمای آب برای چای اولانگ

مانند انواع دیگر چای، آب مورد استفاده برای تهیه چای اولانگ هم بهتر است از آب چشمه و آب فیلتر شده انتخاب شود تا عطر و طعم چای را بهتر کند.

آب سرد را درون کتری بریزید و بگذارید به آرامی دمای آن افزایش یابد. به عنوان یک قاعده کلی، دمای آب برای تهیه دمنوش چای اولانگ بهتر است بین 82 تا 93 درجه سانتیگراد باشد.

مدت زمان دم کشیدن چای اولانگ

به عنوان یک قاعده کلی، چای اولانگ باید بین 1 تا 5 دقیقه دم بکشد. در واقع زمان دقیق دم کشیدن چای اولانگ به اندازه و شکل برگ ها بستگی دارد.

نحوه دم کردن چای اولانگ

مواد لازم

  • آب سرد – 177 میلی لیتر
  • 2 قاشق غذا خوری برگ های چای اولانگ
  • قوری شیشه ای یا چینی برای دم کردن چای
  • کتری برای داغ کردن آب
  • فیلتر یا صافی

دستور تهیه چای اولانگ

1. آب را گرم کنید : آب سرد را در یک کتری بریزید و بگذارید تا 82 درجه سانتیگراد گرم شود.

می توانید با استفاده از یک دماسنج مخصوص، دمای آب را اندازه گیری کنید یا قبل از جوشیدن آب را از روی حرارت بردارید.

2. چای اولانگ را درون قوری بریزید : 2 قاشق غذا خوری برگ های چای اولانگ را درون قوری بریزید.

چای اولانگ را درون قوری بریزید
چای اولانگ را درون قوری بریزید

3. آب گرم را به قوری اضافه کنید : آب گرم را مستقیما و آرام آرام بر روی برگ های چای اولانگ بریزید.

آب داغ را روی برگ های چای اولانگ بریزید
آب داغ را روی برگ های چای اولانگ بریزید

4.درب قوری را بگذارید تا دم بکشد : درب قوری را بگذارید و اجازه دهید 1 تا 5 دقیقه بماند تا دم بکشد. برای 1 دقیقه بگذارید چای دم بکشد و سپس هر 30 ثانیه آن را تست کنید تا طعم مطلوب را پیدا کند.

بگذارید چای دم بکشد
بگذارید چای دم بکشد

5. چای را از صافی رد کنید : پس از اینکه چای طعم مطلوب را پیدا کرد آن را از صافی رد کنید و درون فنجان بریزید.

بهترین زمان خوردن چای اولانگ

بهترین زمان برای نوشیدن چای اولانگ 15 تا 30 دقیقه قبل از صبحانه است. اگر می خواهید روزی 2 بار چای اولانگ را بنوشید بهتر است 15 تا 30 دقیقه قبل از وعده های صبحانه و ناهار باشد.

شما همچنین می توانید برای لاغری و کاهش وزن، یک فنجان چای اولانگ را 30 دقیقه بعد از وعده ی ناهار بنوشید.

چای اولانگ چقدر کافئین دارد؟

میزان کافئین در انواع مختلف چای اولانگ متفاوت است اما به طور متوسط تخمین زده می شود که در یک فنجان چای اولانگ حدود 16 تا 55 میلی گرم کافئین باشد.

روش استفاده از چای اولانگ

چای اولانگ را می توان با چای سفید، جینسینگ و گل رز ترکیب و با آن دمنوش گیاهی تهیه کرد.

در ادامه بخوانید : خواص چای اولانگ برای لاغری و کاهش وزن

منبع : thekitchn