طرز تهیه نوشیدنی ماکا لاته (جینسینگ پرویی)

پودر ماکا یا پودر جینسینگ پرویی را می توان برای تهیه انواع نوشیدنی های سرد و گرم به کار برد. ماکا به بهبود خلق و خو کمک می کند، باعث افزایش تعداد اسپرم شده و با تنظیم هورمون ها برای کاهش علائم یائسگی مفید می باشد.

طرز تهیه ماکا لاته
طرز تهیه ماکا لاته

در ادامه همراه کوکا باشید تا با طرز تهیه ماکا لاته برای افزایش تعداد اسپرم ها و بهبود عملکرد جنسی بیشتر آشنا شوید؛

فواید و مزایای ماکا (جینسینگ پرویی) برای سلامتی بدن

  • میل جنسی را افزایش می دهد
  • تولید مایع منی را بهبود می بخشد
  • علائم یائسگی را کاهش می دهد
  • برای سلامت روان مفید می باشد

ماکا قرن هاست که در طب سنتی به عنوان یک محرک جنسی و برای بهبود باروری استفاده می شود. تحقیقات علمی در سال 2002 نشان داده که ماکا میل جنسی را در مردان افزایش می دهد، یک مطالعه معتبر در سال 2008 هم نشان می دهد که این گیاه شگفت انگیز باعث کاهش اختلالات جنسی در زنان یائسه می شود.

یک مطالعه در سال 2001 نشان داده که مصرف روزانه جینسینگ پرویی طی یک دوره چهار ماهه، تولید منی را در 9 مرد بهبود بخشیده، همچنین یک تحقیق در سال 2006 نشان داده که ماکا باعث افزایش تعداد اسپرم در موش ها می شود.

علاوه بر این ها مشخص شده که ماکا باعث کاهش فشار خون بالا و درمان افسردگی در زنان یائسه شده است.

تحقیقات نشان داده اند که ماکا باعث بهبود خلق و خو، درمان استرس و اضطراب و افزایش انرژی روزانه بدن می شود.

روش درست کردن ماکا لاته (نوشیدنی جینسینگ پرویی)

مواد لازم

  • شیر گیاهی (شیر نارگیل، شیر بادام و غیره) – 1 لیوان
  • پودر ماکا – 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • پودر دارچین – 1/2 قاشق غذا خوری
  • عصاره وانیل – 1/2 قاشق غذا خوری
  • عسل یا استویا برای شیرین کردن (اختیاری)
  • نمک دریایی (اختیاری) – مقداری
  • پودر کاکائو (اختیاری) – مقداری
  • فلفل سیاه – مقداری

طرز تهیه

مرحله اول : 2 تا 3 قاشق غذا خوری پودر ماکا را به همراه پودر دارچین، پودر کاکائو، عصاره وانیل، فلفل سیاه و نمک دریا در یک قهوه جوش بریزید.

مرحله دوم : در حدود 1/4 فنجان شیر گیاهی مورد علاقه خود را بر روی آن بریزید و هم بزنید تا خمیر صافی حاصل شود. (این مرحله برای جلوگیری از گلوله گلوله شدن پودر ها صورت می گیرد)

مرحله سوم : شیر باقیمانده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم : قهوه جوش را روی حرارت متوسط قرار دهید، زمانی که به جوش آمد حرارت را به طور متناوب کم و زیاد کنید تا کف روی آن تشکیل شود.

مرحله پنجم : ماکا لاته آماده است، آن را درون فنجان بریزید، با عسل یا استویا شیرین کنید و بنوشید.

مقدار مصرف روزانه ماکا

مقدار مصرف روزانه جینسینگ پرویی در منابع علمی 3 تا 3.5 گرم عنوان شده است.

اگر می خواهید از فواید سلامتی آن بهره ببرید توصیه می شود که روزانه 1 قاشق چای خوری (معادل 3.1 گرم) پودر ماکا را به مدت 6 تا 12 هفته مصرف کنید.

عوارض و مضرات ماکا

تیروئید

جینسینگ پرویی یک گواتروژن است به همین دلیل زیاده روی در مصرف آن می تواند با عملکرد طبیعی تیروئید تداخل ایجاد کند.

دوران بارداری و شیردهی

هنوز اطلاعاتی از اثر جینسینگ پرویی بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل توصیه می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن اجتناب کنند.

منبع : heynutritionlady