کاسرول چیست؟ | طرز تهیه کاسرول (کسرول) گل کلم رژیمی خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه کاسرول گل کلم
طرز تهیه کاسرول گل کلم

کاسرول چیست؟

کاسرول یا کسرول به انگلیسی Casserole یکی از غذا های لذیذ و خوشمزه است که در یک ظرف بزرگ در فر پخته شده و در همان ظرف که کاسرول دیش نامیده شده، سرو می شود. کاسرول گل کلم یکی از لذیذتری کاسرول های سبزیجات است که برای گیاهخواران و افراد وگن ایده آل هم می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن کاسرول پنیری سبزیجات خانگی خوشمزه با گل کلم و بدون گوشت و سوسیس را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه کاسرول گل کلم

  • گل کلم خرد شده – 1 عدد
  • آرد سوخاری – 1 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس پنیر

  • بادام هندی – 1 فنجان
  • شیر سویا شیرین نشده (ترجیحا خانگی) – 2 فنجان
  • آب سبزیجات – 1 فنجان
  • آب لیمو ترش تازه – 1/4 فنجان
  • آرد – 1/4 فنجان
  • خمیر مایه – 1/4 قاشق غذا خوری
  • پودر سیر – 1 قاشق چای خوری
  • پودر پیاز – 1 قاشق چای خوری
  • نمک – 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه سس پنیر پیتزا گیاهی

بادام هندی را در آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه خوب خیس بخورد تا کاملا نرم شود.

حالا بادام هندی نرم شده را به همراه شیر سویا، آب سبزیجات، آب لیمو ترش تازه، آرد، خمیر مایه، پودر سیر و پیاز و نمک را در مخلوط کن بریزید و به مدت 2 دقیقه خوب ترکیب کنید تا صاف و یکدست شود.

سس پنیر را درون یک تابه ی بزرگ بریزید و بگذارید به مدت 4 تا 5 دقیقه بر روی حرارت ملایم پخته شود، در هنگام پخته شدن آن را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

سس پنیر وگن شما آماده است. (این پنیر مانند پنیر پیتزا سفت بوده و کش می آید.)

طرز پخت کاسرول سبزیجات

فر را بر روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و کاسرول دیش یا ظرف کاسرول را با روغن زیتون چرب کرده و در آن بگذارید تا داغ شود.

گل کلم خرد شده را به مدت 7 تا 10 دقیقه در بخار پز بپزید تا نرم شوند. (اگر بخار پز ندارید، بر روی یک قابلمه که حاوی آب در حال جوش است یک سبد فلزی بگذارید و گل کلم ها را در آن بریزید و بگذارید تا به مدت 7 دقیقه پخته و نرم شوند.)

حالا در ظرف کاسرول یک لایه گل کلم پخته شده بچینید، 1/2 سس پنیر را بر روی آن بریزید و در آخر آرد سوخاری را اضافه کنید. دوباره به همین ترتیب لایه ها را اضافه کرده و در آخر با فویل روی آن را بپوشانید و به مدت 15-20 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود.

از فر در آورده، فویل روی آن را بردارید و 10 دقیقه دیگر بگذارید تا روی آن برشته و طلایی رنگ شود.

کاسرول گل کلم آماده است، آن را از فر خارج کنید و بر روی آن را با جعفری تازه و خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

فال روزانه کوکا