سوپ ایتالیایی گیاهی؛ طرز تهیه سوپ جو و سبزیجات ایتالیایی با نخود

طرز تهیه سوپ ایتالیایی
طرز تهیه سوپ ایتالیایی

سوپ ایتالیایی یک وعده ی غذایی لذیذ و خوشمزه و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مناسب برای نوزادان و کودکان، گیاهخواران و افراد وگن می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سوپ جو و سبزیجات ایتالیایی خوشمزه خانگی با نخود و گوجه فرنگی را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه سوپ جو ایتالیایی

  • نخود – یک سوم پیمانه
  • کلم برگ – 2 پیمانه
  • گوجه فرنگی – 4عدد
  • جو – نصف پیمانه
  • هویج – 2 عدد
  • ساقه کرفس – 1پیمانه
  • کدو – 2 پیمانه
  • سیب زمینی – 2عدد متوسط
  • جعفری – 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل زردچوبه – به میزان لازم
  • روغن زیتون – به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ ایتالیایی گیاهی

نخود را از شب قبل به مدت 8 ساعت در آب سرد خیس کنید و به مدت 1 ساعت بپزید.

جو را از شب قبل خیس کنید و به مدت 1 ساعت بپزید.

در یک قابلمه ی بزرگ کلم برگ خرد شده را با نمک و فلفل و زردچوبه کمی تفت دهید، هویج خرد شده، کدو خرد شده، سیب زمینی خرد شده، کرفس خرد شده و نخود و جو پخته شده را به همراه آب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و بگذارید به مدت 1 ساعت بپزد.

بعد از آن جعفری و اسفناج خرد شده را به سوپ اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه دیگر بپزد تا خوب جا بیفتد.

سوپ سبزیجات ایتالیایی آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با نان تست برشته شده سرو کنید.