چگونه در منزل روغن پوست پرتقال خانگی درست کنیم؟

نحوه درست کردن روغن پوست پرتقال
نحوه درست کردن روغن پوست پرتقال

قبلا در مقاله خواص روغن پرتقال به بررسی فواید یکی از بهترین انواع روغن های ضروری برای سلامتی بدن پرداختیم.

روغن پرتقال به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و لیمونن موجود در آن برای کاهش فشار خون بالا، لاغری شکم و درمان سرطان مفید می باشد.

در این مقاله نحوه درست کردن روغن پوست پرتقال شیرین در منزل را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

چگونه روغن پرتقال درست کنیم؟

مواد لازم

  • پوست پرتقال
  • روغن زیتون بکر
  • ظرف شیشه ای

طرز تهیه

روش اول :

1. پوست پرتقال را رنده کرده و به صورت تازه یا خشک شده استفاده کنید.

پوست پرتقال را رنده کنید
پوست پرتقال را رنده کنید

2. پوست پرتقال رنده شده را در یک کاسه ی شیشه ای بریزید و مقداری روغن زیتون بر روی آن بریزید به گونه ای که کامل روی پوست پرتقال ها را بپوشاند.

بر روی پوست پرتقال رنده شده مقداری روغن زیتون بکر بریزید تا روی آن ها را بپوشاند
بر روی پوست پرتقال رنده شده مقداری روغن زیتون بکر بریزید تا روی آن ها را بپوشاند

3. کاسه ی شیشه ای را برای چند ساعت بر روی یک قابلمه ی حاوی آب در حال جوش بگذارید. بخار آب جوش باعث داغ شدن روغن درون ظرف شیشه ای شده و در نتیجه به خارج شدن اسانس پوست پرتقال ها کمک می کند.

پوست پرتقال و روغن زیتون را برای چند ساعت حرارت دهید تا روغن پرتقال به دست آید
پوست پرتقال و روغن زیتون را برای چند ساعت حرارت دهید تا روغن پرتقال به دست آید

توجه داشته باشید که در این مرحله روغن نباید بجوشد چون روغن های ضروری نسبت به گرما حساس هستند و خاصیت خود را از دست می دهند.

4. روغن پرتقال آماده است، آن را پس از خنک شدن از صافی رد کنید، درون ظرف شیشه ای تیره رنگ بریزید و در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.

این روغن پرتقال را می توان به مدت شش ماه استفاده کرد.

روش دوم :

1. پوست پرتقال رنده شده یا درشت جدا شده را در یک ظرف شیشه ای بریزید و بر روی آن مقداری روغن زیتون بکر بریزید تا کامل روی پوست ها را بپوشاند.

2. درب ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت سه روز در یک مکان تاریک و خنک بگذارید. پس از سه روز ظرف شیشه ای را درون یک قابلمه ی حاوی آب در حال جوش بگذارید تا گرم شود (روغن نباید بجوشد) و عصاره پوست پرتقال به خوبی خارج شود.

3. روغن پرتقال آماده است، پس از خنک شدن آن را از صافی رد کنید، در ظرف شیشه ای تیره بریزید و در جای تاریک و خنک نگهدارید.

منبع : legit

فال روزانه کوکا