چگونه در منزل روغن رزماری خانگی درست کنیم؟

روغن رزماری چگونه تولید می شود؟
طرز تهیه روغن رزماری

قبلا در مقاله خواص روغن رزماری به بررسی فواید یکی از بهترین انواع روغن های گیاهی برای سلامتی بدن پرداختیم.

روغن رزماری خوراکی با استفاده از برگ های تازه رزماری تهیه شده، رنگ سبز تیره ای دارد و دارای عطر و طعم بی نظیری می باشد.

در این مقاله روش درست کردن روغن رزماری خوراکی در منزل را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

چگونه روغن رزماری خانگی درست کنیم؟

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه روغن رزماری
مواد لازم برای تهیه روغن رزماری
  • روغن زیتون فرابکر – 1 فنجان
  • برگ های رزماری تازه (برگ ها باید از ساقه جدا شده باشند) – 1/4 لیوان

طرز تهیه

روش اول : بر روی اجاق گاز

1. برگ های رزماری تازه را از ساقه جدا کنید.

2. برگ های رزماری را در یک تابه استیل بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید، روغن باید کامل روی برگ ها را بپوشاند.

(از تابه آلومینیوم و چدن بدون لعاب استفاده نکنید.)

برگ های رزماری تازه را درون یک تابه بریزید
برگ های رزماری تازه را درون یک تابه بریزید
روغن زیتون را بر روی برگ های رزماری بریزید
روغن زیتون را بر روی برگ های رزماری بریزید

3. حدود 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم گرم کنید، روغن باید گرم شود اما نباید بجوشد.

بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز گرم شود
بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز گرم شود

4. شعله اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید رزماری به مدت 1 ساعت درون روغن باقی بماند تا عصاره ی آن آزاد شود.

5. روغن رزماری آماده است، آن را از صافی رد کنید و درون یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید.

روغن رزماری آماده شده آن را از صافی رد کنید و در ظرف شیشه ای بریزید
روغن رزماری آماده شده آن را از صافی رد کنید و در ظرف شیشه ای بریزید

6. درب ظرف را محکم ببندید و در جای تاریک و خنک نگهداری کنید. این روغن رزماری تا 2 ماه در دمای اتاق و تا 6 ماه در یخچال قابل استفاده است.

روش دوم : با آرام پز

1. برگ های رزماری تازه را درون یک آرام پز بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید، روغن باید کامل روی برگ ها را بپوشاند.

برگ های رزماری تازه را درون یک آرام پز بریزید
برگ های رزماری تازه را درون یک آرام پز بریزید

2. بگذارید به مدت 1 ساعت به آرامی پخته شود.

بگذارید به مدت 1 ساعت به آرامی گرم شود
بگذارید به مدت 1 ساعت به آرامی گرم شود

3. آرام پز را خاموش کنید و بگذارید روغن تا دمای اتاق خنک شود.

4. روغن رزماری آماده است، آن را از صافی رد کنید و درون یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید.

5. درب ظرف را محکم ببندید و در جای تاریک و خنک نگهداری کنید. این روغن رزماری تا 2 ماه در دمای اتاق و تا 6 ماه در یخچال قابل استفاده است.

نکته : توصیه می شود که برای تهیه روغن رزماری، از برگ های رزماری خشک استفاده نکنید چون عطر و طعم خوبی پیدا نمی کند.

منبع : thespruceeats

فال روزانه کوکا