طرز تهیه دم کرده رزماری و نحوه مصرف آن

چگونه چای رزماری درست کنیم؟
چگونه چای رزماری درست کنیم؟

قبلا در مقاله خواص دمنوش رزماری به بررسی فواید یکی از بهترین چای های گیاهی در طب سنتی و طب آیورودا برای سلامتی بدن و افزایش رشد مو پرداخته ایم.

چای رزماری چیست؟

چای رزماری یک دمنوش گیاهی است که از برگ های تازه یا خشک شده گیاه رزماری و آب جوش تهیه می شود، رنگ آن زرد کم رنگ بوده و عطر و بوی تندی دارد.

دمنوش رزماری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند، باعث بهبود گردش خون در بدن شده و برای بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از آلزایمر مفید می باشد.

در این مقاله نحوه درست کردن چای رزماری در منزل و طریقه مصرف آن را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

طرز تهیه دمنوش رزماری

مواد لازم

  • برگ رزماری خشک شده – 1 قاشق چای خوری
  • آب گرم – 1.5 فنجان
  • شیرین کننده (اختیاری)

روش تهیه

1. برگ های رزماری خشک شده را به 1.5 فنجان آب داغ اضافه کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا دم بکشد. هر چه زمان دم کشیدن بیشتر شود، چای به دست آمده عطر و طعم قوی تری دارد.

2. دمنوش رزماری آماده است، از صافی رد کنید، در فنجان بریزید، اگر می خواهید یک قاشق چای خوری عسل طبیعی به عنوان شیرین کننده به آن اضافه کرده و بنوشید.

نحوه مصرف دمنوش رزماری

رزماری را می توان با گل محمدی، چای سبز (ترکیب رزماری با چای سبز برای تهیه دمنوش، خواص آن را افزایش می دهد)، دارچین، گل سرخ و نعناع ترکیب کرده و دمنوش های گیاهی مفید برای سلامتی را تهیه کرد.

منبع : cupandleaf