طرز تهیه دمنوش دارچین خانگی با پودر و چوب دارچین

طرز تهیه چای یا دمنوش دارچین
طرز تهیه دمنوش دارچین

قبلا در مقاله خواص دمنوش دارچین به بررسی فواید یکی از بهترین انواع چای های گیاهی برای سلامتی بدن پرداختیم.

دمنوش دارچین به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد به رفع بوی بد دهان کمک می کند، قند خون بالا در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را کاهش داده و خطر ابتلا به سرطان را از بین می برد.

در این مقاله نحوه درست کردن چای دارچین در منزل را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

چگونه دمنوش دارچین درست کنیم؟

روش اول : چای دارچین

مواد لازم

  • دارچین – 1 چوب بزرگ دارچین سیلان یا کاسیا یا 1 قاشق چای خوری پودر دارچین سیلان
  • آب جوش – 1 فنجان
  • شیرین کننده (اختیاری)

طرز تهیه

1. آب را در یک قوری بریزید و بگذارید به جوش آید.

2. اگر از پودر دارچین استفاده می کنید؛ آب جوش را در یک فنجان بریزید، پودر دارچین را به آن اضافه کرده، هم بزنید و بنوشید.

اگر از چوب دارچین استفاده می کنید؛ چوب دارچین را به آب در حال جوش اضافه کنید، شعله را کم کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد تا عصاره ی آن آزاد شود.

چوب دارچین سیلان را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید
چوب دارچین سیلان را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید
بگذارید چوب دارچین به مدت 15 دقیقه در آب بجوشد
بگذارید چوب دارچین به مدت 15 دقیقه در آب بجوشد

3. از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند تا دم بکشد.

4. دمنوش دارچین آماده است، از صافی رد کنید، آن را در فنجان بریزید، با عسل یا استویا شیرین کرده و بنوشید.

دمنوش دارچین را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید
دمنوش دارچین را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید

روش دوم : دمنوش دارچین با چای سبز یا چای سیاه

مواد لازم

  • چای سبز یا چای سیاه – 1 قاشق چای خوری
  • دارچین – 1 چوب دارچین سیلان یا کاسیا
  • آب جوش – 1.5 فنجان
  • شیرین کننده (اختیاری)

طرز تهیه

1. آب را در یک قوری بریزید و بگذارید به جوش آید.

2. چای سبز یا سیاه و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و بگذارید 5 تا 8 دقیقه بماند تا دم بکشد.

(اگر از چای سبز استفاده می کنید، آب باید حدود 79 درجه سانتیگراد باشد. اگر از چای سیاه استفاده می کنید آب باید حدود 100 درجه سانتیگراد باشد.)

3. دمنوش دارچین شما آماده است، از صافی رد کنید، در فنجان بریزید، مقداری عسل طبیعی در آن ریخته و بنوشید.

روش سوم : دمنوش دارچین با زنجبیل

مواد لازم

  • دارچین – 1 چوب بزرگ دارچین سیلان یا کاسیا
  • زنجبیل تازه – 1 بند انگشت
  • آب جوش – 1 فنجان
  • شیرین کننده (اختیاری)

طرز تهیه

1. آب را در یک قوری بریزید و بگذارید به جوش آید.

2. زنجبیل تازه حلقه حلقه شده و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و بگذارید 5 تا 10 دقیقه به دمای کم بجوشد تا عصاره آن آزاد شود.

زنجبیل تازه و چوب دارچین را با یک فنجان آب جوش ترکیب کنید
زنجبیل تازه و چوب دارچین را با یک فنجان آب جوش ترکیب کنید
بگذارید 5 تا 10 دقیقه با شعله کم بجوشد
بگذارید 5 تا 10 دقیقه با شعله کم بجوشد

3. چای دارچین و زنجبیل آماده است، آن را از صافی رد کنید، در فنجان بریزید، با عسل شیرین کرده و بنوشید.

دمنوش دارچین و زنجبیل را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید
دمنوش دارچین و زنجبیل را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید

حتما بخوانید : طرز تهیه دمنوش زنجبیل

منبع : cupandleaf