طرز تهیه جوانه شبدر در منزل و روش درست کردن سالاد با آن (تصویری)

درست کردن جوانه شبدر
درست کردن جوانه شبدر

جوانه شبدر حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و به عنوان یکی از بهترین و ارزان ترین منابع پروتئین گیاهی برای گیاهخواران، خام گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود. پیشنهاد می شود که برای تهیه جوانه شبدر از بذر شبدر قرمز استفاده کنید چون طعم شیرین تر و ملایم ترین نسبت به بذر شبدر زرد دارد.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش تصویری درست کردن جوانه شبدر در بطری را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه جوانه شبدر

  • بذر شبدر
  • آب
  • ظرف شیشه ای
  • پارچه توری
  • کش

روش تهیه جوانه شبدر در بطری شیشه ای

طرز تهیه جوانه شبدر
طرز تهیه جوانه شبدر
  1. ابتدا بذر های شبدر قرمز را خوب با آب بشویید تا تمیز شوند، سپس آن ها را به مدت 8 ساعت در آب بخیسانید تا آماده ی جوانه زنی شوند
  2. حالا بذرها را آبکشی کنید و آن ها را داخل یک ظرف شیشه ای ریخته و درب ظرف را با یک پارچه توری ببندید تا هوا در ظرف گردش داشته باشد و رطوبت شیشه نیز حفظ شود
  3. بهتر است شیشه را در یک مکان نسبتا تاریک قرار دهید تا بذرها زودتر جوانه بزنند
  4. هر 8 ساعت شیشه بذرها را چک کنید و مقداری آن ها را آبیاری کنید تا بذرها مرطوب بمانند
  5. از آبیاری بیش از اندازه خود داری کنید، همین که بذرها مرطوب شوند کافیست
  6. پس از گذشت 3-4 روز بذرها شروع به جوانه زدن می کنند و می توانید در این مرحله آن ها را به مکانی پر نور تر منتقل کنید
  7. برای استفاده از جوانه ها بهتر است بگذارید حداقل 2-3 سانتی متر رشد کنند
  8. توجه داشته باشید که جوانه شبدر را می توان به مدت 7 روز در یخچال و در ظرف در بسته نگهداری کرد

جوانه شبدر خام را می توانید برای تهیه انواع سالاد سبزیجات و سالاد جوانه ها استفاده کنید. جوانه شبدر پخته شده را می توان برای تهیه انواع غذا از جمله سوپ جوانه شبدر به کار برد.

نکته مهم

می توانید برای تهیه جوانه شبدر در منزل از کاسه شیشه ای یا ظرف های دیگر نیز استفاده کنید. تنها نکته مهم این است که بذرها ابتدا به مدت 8 ساعت خیسانده شوند و در طی پروسه جوانه زنی رطوبت آن ها حفظ شود.

طرز تهیه سالاد جوانه شبدر

طرز تهیه سالاد جوانه شبدر
طرز تهیه سالاد جوانه شبدر

مواد لازم برای تهیه سالاد جوانه شبدر

  • چغندر قرمز – 1 فنجان
  • لوبیا سیاه – 1 فنجان
  • کینوا – 1/2 فنجان
  • آووکادو – 1 عدد
  • آب لیمو ترش تازه – 1/3 فنجان
  • جوانه شبدر – 1 فنجان
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه- به مقدار دلخواه

طرز تهیه سالاد با جوانه شبدر

  1. کینوا را بپزید و کنار بگذارید
  2. لوبیا سیاه را بپزید
  3. چغندر قرمز را ریز رنده کنید
  4. آووکادو را قطعه قطعه کنید
  5. در یک ظرف بزرگ کینوا پخته شده، لوبیا سیاه پخته شده، چقندر رنده شده و جوانه شبدر را با هم ترکیب کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل، روفن زیتون و آب لیمو ترش تازه بریزید. حالا آووکادو قطعه قطعه شده را بر روی سالاد بچینید
  6. سالاد جوانه شبدر آماده است می توانید سرو کنید

منابع : culturesforhealth


خانم های یزدی کلیک کنن