سوپ کم کالری عدس و کدو حلوایی

24

آرام پزها فقط برای خوراک گوشت و پختن گوشت های سفت نیستند. گیاه خواران نیز می توانند از مزایای آشپزی با آرام پزها بهره مند شوند. این دستور سوپ، بسیار سریع و آسان است. (فقط کافی است قبل از کار، تمام مواد تشکیل دهنده را در آرام پزتان بریزید تا شامتان آماده شود. ) از آنجا که کدو و عدس برای مدت طولانی پخته می شوند، به طور کامل نرم شده و غلظتی یک دست و کرمی به شما می دهند که شما را در روزهای سرد زمستان، گرم خواهد کرد. با 250 کالری در هر وعده، هر کاسه از این سوپ، 17 گرم فیبر و 3٫18 گرم پروتئین دارد.

سوپ
سوپ

این دستور، 8 وعده غذای دلچسب به شما می دهد بنابراین شما می توانید تمام اعضای خانواده را سیر کنید و باز هم مقداری سوپ باقی می ماند. (می توانید در ناهار روز بعد از آن لذت ببرید یا آن را برای یک روز دیگر، فریز کنید. )

سوپ عدس و کدو حلوایی

مواد لازم

8 فنجان استاک سبزیجات

1 عدد پیاز زرد خرد شده

2 فنجان عدس قرمز شسته شده

3 ساقه کرفس قطعه قطعه شده

3 عدد هویج بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده

3 فنجان کدوی حلوایی پوست کنده و خرد شده

2 حبه سیر خرد شده

1/2 قاشق چایخوری جوز هندی

روش تهیه

1- همه مواد تشکیل دهنده را در آرام پز بریزید و درب آن را محکم ببندید.

2- آرام پز را روشن کرده و به مدت 8 ساعت روی درجه پایین (یا به مدت 5 ساعت روی درجه بالا) بگذارید.

3- آن را بهم بزنید و نوش جان کنید.

4- می توانید سوپ باقی مانده را در یک ظرف بریزید و به مدت سه روز در یخچال نگهداری کنید. (برای مدت زمان بیشتر، آن رادر فریزر بگذارید)./ فیتنس مگزین