خورش گیاهی کرمی

28

هوس یک غذای راحت کرده اید که کالری اندوخته شده شما را بر باد ندهد؟ این شام شامل هیچ پنیر یا خمیر پیتزایی نیست و قول می دهم که در روغن زیاد سرخ نشده است. اما با این حال گرم، خوش طعم و رضایت بخش می باشد. بعد از خوردن یک لقمه از این خورش نخود و سیب زمینی شیرین با برنج نارگیل، شگفت زده می شوید

خورش
خورش

هر وعده از این غذا حدود 400 کالری دارد و از آنجا که این دستور، 6 وعده به شما می دهد، می توانید دوستانتان را با این غذای جسورانه و درعین حال آسان تحت تاثیر قرار دهید یا بقیه آن را برای ناهار فردایتان نگه دارید. این دستور گیاهی و بدون گلوتن، به اسفناج (برای ویتامین و فیبر بیشتر) نیاز دارد اما اگر از سبزیجات در خورش خوشتان نمی آید، می توانید آن را حذف کنید.

خورش نخود نارگیل با سیب زمینی شیرین

برای آنکه بیشترین عطر و طعم را داشته باشید، برای درست کردن این دستور به یک آرام پز نیاز خواهید داشت. اگر آرام پز ندارید، این خورش را در یک قابلمه درست کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت آهسته بجوشد.

مواد لازم

خورش:

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

1/2 پیاز زرد خرد شده

1 حبه سیر خرد شده

1 قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده

1 قوطی 0٫5 کیلویی نخود (حدود 1/2 فنجان)

2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده بسته بندی یا کنسروی

2 فنجان گلچه گل کلم کوچک

1 عدد سیب زمینی شیرین پوست کنده و خرد شده

1 قوطی شیر نارگیل کم چرب

1 فنجان استاک سبزیجات

1 قاشق غذاخوری گرام ماسالا

1/2 قاشق غذاخوری پودر کاری

1 قاشق چایخوری نمک

2 فنجان اسفناج بسته بندی شده خرد شده

برنج نارگیل:

1/2 فنجان برنج باسماتی قهوه ای نپخته

1 قوطی شیرنارگیل کم چرب

1/2 فنجان آب

1/4 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه درست کردن خورش

1- روغن را در یک ماهیتابه حرارت دهید. پیاز، سیر و زنجبیل تازه را به مدت 7 دقیقه سرخ کنید.

2- مخلوط پیاز را در یک آرام پز بریزید و مواد باقی مانده را به جز اسفناج به آن اضافه کنید.

3- با حرارت کم به مدت 6 ساعت یا با حرارت بالا به مدت 4 ساعت بپزید.

4- قبل از سرو کردن، اسفناج را در آن بریزید و بهم بزنید و برای 5 دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.

درست کردن برنج

برنج، شیر نارگیل، آب و نمک را به یک قابلمه اضافه کنید. حرارت را بالا دهید تا به جوش بیاید و سپس سر آن را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 40 دقیقه آهسته بجوشانید. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خورش به مدت 10 دقیقه سرپوشیده بماند و سپس با برنج سرو کنید.

از این دستور استفاده کرده اید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید!/ فیتنس مگزین