خواص شگفت انگیز کره نارگیل برای سلامتی و پوست و مو

خواص کره نارگیل و نحوه استفاده از آن
خواص کره نارگیل و نحوه استفاده از آن

کره نارگیل چیست؟

کره نارگیل یکی از بهترین انواع کره های گیاهی است که از پوره گوشت نارگیل تهیه شده و شامل مقادیری روغن نارگیل هم می باشد. کره نارگیل در دمای اتاق جامد بوده و هنگامی که گرم شود به فرم مایع در می آید، سفید رنگ است و دارای عطر و طعم قوی نارگیل می باشد.

کره نارگیل حاوی مقادیر بالای اسید های چرب سالم است و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان کم خونی مفید می باشد.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با تمامی فواید کره نارگیل برای سلامتی بدن و نحوه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛

فواید دارویی و درمانی کره نارگیل برای بدن

1. لاغری و کاهش وزن

شاید برای شما هم عجیب باشد که خوردن چربی به لاغری و کاهش وزن کمک می کند اما باید بگوییم که مصرف چربی های سالم مانند کره نارگیل که حاوی مقادیر بالای اسید های چرب ​​زنجیره متوسط هستند به بهبود متابولیسم بدن کمک کرده و با افزایش کالری سوزی باعث لاغری و کاهش وزن می شوند.

2. تقویت سیستم ایمنی بدن

مقادیر بالای لوریک اسید موجود در کره نارگیل به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.

3. ضد میکروب طبیعی

کره نارگیل به دلیل مقادیر بالای لوریک اسیدی که دارد، دارای خواص ضد باکتری و ضد ویروسی قوی بوده و خطر ابتلا به عفونت های ویروسی مانند آنفولانزا، سرماخوردگی، تبخال تناسلی، زگیل تناسلی و حتی برونشیت را کاهش می دهد.

4. پیشگیری از بیماری ها

کره نارگیل به دلیل مقادیر بالای اسید های چرب زنجیره متوسط ​​که دارد باعث کاهش التهاب بدن شده و خطر ابتلا به بیماری های دیابت، پوکی استخوان، سنگ کیسه صفرا، بیماری کرون و حتی سرطان را از بین می برد.

5. ورزشکاران و بدنسازان

از آنجا که کره نارگیل دارای اسید های چرب زنجیره متوسط ​است توسط بدن به سرعت جذب شده و به عنوان یک منبع انرژی برای ورزشکاران و بدنسازان مورد استفاده قرار می گیرد.

6. منبع غنی فیبر غذایی

کره نارگیل حاوی مقادیر بالای فیبر خوراکی است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد؛

کلسترول خون و قلب : فیبر موجود در کره نارگیل به کاهش کلسترول خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد.

قند خون و دیابت : فیبر موجود در کره نارگیل به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند.

7. منبع آهن خوراکی

کره نارگیل بر خلاف روغن نارگیل حاوی مقادیر قابل توجه آهن است به همین دلیل با افزایش تعداد گلبول های قرمز خون به پیشگیری و درمان کم خونی فقر آهن یا آنمی کمک کرده و باعث افزایش اکسیژن رسانی به بدن می شود.

خواص کره نارگیل برای پوست و مو

8. سلامت پوست صورت

کره نارگیل به راحتی توسط پوست جذب می شود، باعث کاهش رادیکال های آزاد شده و به سلامت پوست صورت، کاهش چین و چروک و رفع خشکی پوست کمک می کند.

9. تقویت و افزایش رشد مو

کره نارگیل به راحتی توسط مو جذب می شود به همین دلیل می تواند باعث تقویت فولیکول ها و افزایش رشد موی سر شود.

10. درخشان کننده و براق کننده مو

ماساژ مو و پوست سر با کره نارگیل به بهبود سلامت مو ها کمک کرده و باعث درخشان تر و براق تر شدن آن ها می شود.

عوارض و مضرات کره نارگیل

دوران بارداری و شیردهی

کره نارگیل سرشار از لوریک اسید است و متخصصان توصیه می کنند که زنان باردار و شیرده نباید در مصرف آن زیاده روی کنند چون ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد.

طبع کره نارگیل چیست؟

طبیعت و مزاج کره نارگیل گرم و خشک می باشد. کره نارگیل سرشار از ویتامین C، آهن، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، لوریک اسید، پروتئین و فیبر است.

موارد مصرف کره نارگیل

کره نارگیل را می توان به صورت موضعی و به عنوان کرم مرطوب کننده پوست، بالم لب، پاک کننده آرایش چشم، اسکراب بدن و همچنین برای ماساژ بدن استفاده کرد.

کره نارگیل را به صورت خوراکی برای تهیه انواع دسر، شکلات، پنکیک، کلوچه، ماست میوه ای و غلات صبحانه به کار می برند.

تفاوت کره نارگیل با روغن نارگیل

روغن نارگیل

  • روغن نارگیل 100 درصد چربی بوده و از اسید های چرب زنجیره متوسط تشکیل شده است
  • زمانی که ذوب می شود به رنگ زرد روشن و شفاف در می آید
  • برای آشپزی با درجه حرارت بالا مناسب است
  • در دمای اتاق ذخیره می شود
  • در کشور های جنوب شرق آسیا به فراونی استفاده می شود

کره نارگیل

  • کره نارگیل از 60 درصد چربی (اسید های چرب زنجیره متوسط) تشکیل شده است
  • فیبر و پروتئین دارد
  • رنگ آن سفید است
  • در دمای بالا می سوزد به همین دلیل نباید برای پخت و پز غذا استفاده شود
  • در دمای اتاق ذخیره می شود

ارزش غذایی کره نارگیل (33 گرم)

  • کالری : 186
  • چربی : 18 گرم
  • کربوهیدرات : 7 گرم
  • پروتئین : 2 گرم
  • فیبر : 5 گرم

در ادامه بخوانید : روش استفاده از روغن نارگیل برای سفیدی دندان

منابع : draxehealthline