طرز تهیه چای لیمو عمانی خوشمزه در منزل

فواید و طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی
فواید و طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی

قبلا در مقاله خواص لیمو عمانی به بررسی فواید یکی از بهترین انواع چاشنی ها برای سلامتی بدن پرداخته ایم. دمنوش لیمو عمانی که به نام چای ترش هم شناخته می شود یکی از نوشیدنی های سنتی پرطرفدار در کشور های کویت، عمان، عراق و امارات متحده عربی است.

انواع دمنوش لیمو عمانی را از ترکیب لیمو عمانی با گل گاو زبان، سماق، شوید، آویشن، زیره، به، پونه و چای سبز تهیه می کنند.

در این مقاله نحوه درست کردن دمنوش لیمو عمانی و طریقه مصرف آن را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی

مواد لازم

  • لیمو عمانی یا لیمو سیاه خشک – 3 عدد
  • آب – 2 فنجان
  • شکر یا عسل و زعفران (اختیاری) – به مقدار دلخواه

دستور تهیه

1. لیمو عمانی ها را تمیز بشویید، بشکنید و اگر دوست دارید گوشت آن را از پوست و هسته ها جدا کنید.

2. گوشت سیاه لیمو عمانی ها و زعفران را به دو فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بماند تا دم بکشد.

3. دمنوش لیمو عمانی آماده است، آن را از صافی رد کنید، در فنجان بریزید و با شکر یا عسل شیرین کرده و بنوشید.

نکته : اگر می خواهید دمنوش شما طعم تلخی نداشته باشد بهتر است پوست و هسته های آن را جدا کنید.

خواص دمنوش لیمو عمانی

1. دمنوش لیمو عمانی به درمان سو هاضمه، ناراحتی معده، اسهال و حالت تهوع کمک می کند.

2. به دلیل مقادیر بالای ویتامین C که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.

منبع : amiraspantry

فال روزانه کوکا