طرز تهیه پنکیک ساده صبحانه بدون شیر و تخم مرغ با جو دوسر پرک

طرز تهیه پنکیک صبحانه
طرز تهیه پنکیک صبحانه

پنکیک که به عنوان کیک تابه ای هم شناخته می شود، در واقع نوعی کیک گرد و نازک است که از ریختن خمیر شل در تابه ی داغ به دست می آید و بیشتر به عنوان وعده ی صبحانه استفاده می شود.

جو دوسر پرک فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد و به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن به کاهش اشتها کمک کرده و باعث لاغری و کاهش وزن افراد چاق می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن پنکیک ساده خوشمزه خانگی بدون شیر و تخم مرغ با جو دوسر پرک را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده صبحانه

  • جو دوسر پرک – 3/4 فنجان
  • شیر گیاهی (شیر بادام یا شیر سویا) – 250 میلی لیتر
  • روغن آفتابگردان – 3 قاشق غذا خوری
  • آرد گندم – 1/2 فنجان
  • بکینگ پودر – 2 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین – 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر – 3 قاشق غذا خوری
  • نمک – مقدار کمی
  • سرکه سیب – 1 قاشق غذا خوری
  • میوه های تازه (توت فرنگی) – برای تزیین
  • مربا، عسل یا شیره افرا – برای تزیین

روش تهیه پنکیک بدون شیر

در یک کاسه متوسط، جو دوسر پرک، نصف شیر سویا یا شیر بادام و روغن آفتابگردان را مخلوط کنید و برای 2 دقیقه در مایکروویو بگذارید، پس از خارج کردن خوب مواد را با هم ترکیب کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.

در یک کاسه دیگر آرد گندم، بکینگ پودر، جوش شیرین، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و حالا ترکیب جو دوسر پرک را به این مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید، سرکه سیب و باقیمانده شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید.

با هم ترکیب کنید تا خمیری صاف و یک دست ایجاد شود. خمیر را بر روی تخته ی چوبی که از قبل آرد پاشیده ایم به صورت دایره های کوچک در آورده و پهن می کنیم تا نازک شوند.

این خمیر ها را در یک تابه ی چدنی که از قبل داغ کرده ایم و روغن آفتابگردان بر روی آن اسپری کرده ایم، می اندازیم و می گذاریم هر دو طرف آن خوب پخته شده و قهوه ای رنگ شوند. (برای اینکه بدانید تابه به اندازه ی کافی داغ شده یا نه، مقداری آب در آن بریزید، زمانی که به اطراف پخش شد یعنی تابه داغ شده است.)

پنکیک های ساده و خوشمزه شما آماده هستند، در ظرفی بگذارید و روی آن ها را با توت فرنگی و عسل تزیین کنید.

منبع : theworktop