به تخم مرغ پخته ی تند،سبزیجات اضافه کنید.

32

اگر در جستجوی یک راه جدید برای لذت بردن از تخم مرغ هستید، این غذای سنتی خاورمیانه به نام « شاکشوکا » را امتحان کنید که می تواند به عنوان یک صبحانه مخصوص بهار یا یک شام برای بعد از تمرین، رضایت شما را جلب کند. با بیش از 20 گرم پروتئین و تقریبا 40 درصد از فیبر توصیه روزانه شما، این وعده 350 کالری، شامل تخم مرغ های کاملا پخته شده شناور در حمامی از سس گوجه فرنگی معطر و تند می باشد. به منظور افزایش ارزش تغذیه ای آن، لوبیای گاربانزو برای پروتئین بیشتر اضافه می شود و برگ چغندر، ویتامین A،C و آهن به این غذا اضافه می کند.

تخم مرغ
تخم مرغ

تخم مرغ پخته شده با گوجه فرنگی، برگ چغندر و نخود

مواد لازم

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

4 حبه سیر خرد شده

1 پیاز سفید خرد شده

1/2 فنجان نخود خیسانده شده و آب گرفته

1 قوطی گوجه فرنگی خرد شده

1 قاشق چایخوری زیره

1٫5 قاشق چایخوری دارچین

2 قاشق چایخوری پاپریکا

1/2 قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز

2 فنجان برگ چغندر قرمز یا سوئیسی خرد شده

6 عدد تخم مرغ

ریحان تازه برای تزئین

روش تهیه

1- فر را از قبل تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- روغن را در تابه مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. نخود را اضافه کرده و برای 3 دقیقه دیگر سرخ کنید.

3- گوجه فرنگی خرد شده، زیره، دارچین، پاپریکا، تکه های فلفل قرمز را اضافه کرده و به جوش آورید. حرارت را پایین بیاورید تا به مدت 10 دقیقه آهسته بجوشد.

4- برگ چغندر را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه حرارت دهید.

5- شش سوراخ کوچک در مخلوط گوجه فرنگی و برگ چغندر ایجاد کنید و تخم مرغ ها را به آرامی به تابه اضافه کنید.

6- تابه را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا هنگامی که سفیده ها سفت شوند، بپزید.

7- از فر بیرون بیاورید، روی آن ریحان بریزید و سرو کنید./ فیتنس مگزین