جدول ارزش غذایی زردآلو تازه و خشک (کالری، قند و ویتامین C)

ارزش غذایی زردآلو و قیسی
جدول ارزش غذایی و ترکیبات زردآلو

جدول ارزش غذایی | مقدار کالری | کربوهیدرات | قند | فیبر | شاخص گلیسمی | ویتامین C | ویتامین ها و مواد معدنی | ترکیبات گیاهی | زردآلو خشک (برگه زردآلو)

زردآلو از میوه های سنگی خوشمزه و پر خاصیت است که به نام آلو ارمنی نیز شهرت پیدا کرده است. این میوه تابستانی گرد و زرد، کمی شبیه هلو اما کوچک تر است.

زردآلو میوه ای مغذی و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی مختلف و آنتی اکسیدان های قوی است و فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد که از آن جمله می توان به بهبود هضم و سلامت چشم اشاره کرد.

برای بهره بردن از تمام خواص زردآلو بهتر است آن را با پوست میل کنید زیرا پوست این میوه سرشار از فیبر و مواد مغذی می باشد.

در ادامه مطلب قصد داریم درباره ارزش غذایی زردآلو، برگه زردآلو یا زردآلو خشک صحبت کنیم. با کوکا همراه شوید.

ارزش غذایی زردآلو

مواد مغذی موجود در 1 عدد زردآلو تازه و خام (35 گرم) به صورت زیر است:

زردآلو تازه (35)مقدار
کالری16.8
پروتئین0.5 گرم
کربوهیدرات3.9 گرم
قند3.2 گرم
فیبر0.7 گرم
چربی0.1 گرم
پتاسیم90.6 میلی گرم

کالری زردآلو تازه چقدر است؟

زردآلو از میوه های کم کالری است، در یک عدد زردآلوی تازه تنها 16.8 کالری وجود دارد.

کربوهیدرات زردآلو چقدر است؟

کربوهیدرات کل موجود در یک عدد زردآلو 3.9 گرم و شامل فیبر و قندهای مختلف گلوکز، فروکتوز و ساراکز می باشد.

قند زردآلو چقدر است؟

یک عدد زردآلو تازه حاوی 3.2 گرم مواد قندی می باشد که عبارتند از:

گلوکز: 0.8 گرم
فروکتوز: 0.3 گرم
ساکارز: 2.1 گرم

فیبر زردآلو چقدر است؟

مصرف یک عدد زردآلو تازه و خام حدود 3 درصد نیاز روزانه بدن به فیبر را برطرف می کند.

شاخص گلیسمی زردآلو چقدر است؟

شاخص گلیسمی زردآلو 34.4 است و جزو خوراکی های با شاخص گلیسمی متوسط به پایین محسوب می شود.

ویتامین C زردآلو چقدر است؟

یک عدد زردآلوی تازه دارای 3.5 میلی گرم ویتامین C است که 6 درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را برطرف می کند.

ویتامین ها و مواد معدنی و سایر ترکیبات زردآلو

زردآلو کالری و چربی اندکی دارد اما منبع غنی ویتامین های A و C و E محسوب می شود.

این میوه سرشار از بتاکاروتن، لوتئین و زاکسانتین نیز می باشد که همگی جزو آنتی اکسیدان های قوی می باشند و با مقابله با رادیکال های آزاد خطر ابتلا به برخی بیماری ها را کاهش می دهند.

پتاسیم نیز از مهم ترین مواد معدنی موجود در زردآلو است و در عملکردهای مهم بدن نقش حیاتی دارد.

سایر ترکیبات گیاهی زردآلو

زردآلو حاوی آنتی اکسیدان های پلی فنلی از جمله فلاونوئیدها است که طبق مطالعات انجام شده خطر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ارزش غذایی زردآلو خشک (برگه زردآلو)

زردآلو خشک (100)مقدار
کالری241
پروتئین3.4 گرم
کربوهیدرات62.6 گرم
قند53.4 گرم
فیبر7.3 گرم
چربی0.5 گرم
پتاسیم1162 میلی گرم

منابع: healthlineeatthismuch