آموزش پوست گرفتن و خوردن صحیح میوه هایی که تاکنون به شیوه اشتباه می خوردید!

شیوه صحیح خوردن میوه هایی که شاید تاکنون از آن خبر نداشتید

در ادامه این مطلب، با روش های صحیح پوست کندن، خرد کردن و مصرف میوه، سبزیجات و خوراکی ها آشنا خواهید شد که احتمالا تاکنون اشتباه انجام می داده اید. مثلا یکی از بهترین و آسان ترین روش های دو نصف کردن گوجه فرنگی های گیلاسی (در تعداد بالا) این است که آن ها را در میان دو بشقاب قرار داده و با یک برشِ چاقو، همه را دو نیم کنید.

گوجه فرنگی گیلاسی

گوجه فرنگی گیلاسی
گوجه فرنگی گیلاسی

گوجه فرنگی ها را بین دو بشقاب یا دو در پلاستیکی قرار دهید، دست خود را روی بشقاب رویی بگذارید و سپس با استفاده از چاقوی تیز آن ها را از وسط برش دهید. این روش برای بریدن انگورهای درشت نیز کاربرد دارد.

کیوی

کیوی
کیوی

لازم نیست کیوی را پوست بگیرید. آن را از وسط دو نیم کرده و با استفاده از قاشق چایخوری گوشت میوه را خارج کرده و میل کنید.

نارنگی

نارنگی
نارنگی

برای خوردن نارنگی راحت ترین کار این است که بخش بالایی آن را با چاقو جدا کرده و سپس یک برش در عرض آن ایجاد کرده و به راحتی نارنگی را باز کنید.

انار

انار
انار

قسمت بالای انار را بریده و کنار بگذارید. سپس به موازات خطوط سفید و روی برجستگی های انار برش زده و آن را قاچ کنید.

آووکادو

آووکادو
آووکادو

همانند کیوی، بهترین روش خوردن و استفاده از آووکادو، خالی کردن آن با قاشق است.

هندوانه

برای اینکه خوردن هندوانه آسان تر شود، پوست کناره های برش های مثلثی را بریده و دور بیندازید.

کیک

کیک
کیک

به جای اینکه کیک را مثلثی برش دهید، بخش میانی آن را خارج کنید.

این کار باعث می شود تا دو نیمه کیک را دوباره به هم چسبانده و از خشک شدن آن پیشگیری کنید.

بستنی قیفی

بستنی قیفی
بستنی قیفی

برای اینکه نان بستنی در نتیجه آب شدن بستنی خیس نشود، یک عدد مارشمالو درون آن قرار داده و سپس بستنی را درون آن بریزید.

لیموترش

لیموترش
لیموترش

با روشی که در تصویر مشاهده می کنید، می توانید بیشترین آب را از لیموترش بگیرید. / روزیاتو