آموزش پوست گرفتن و خوردن صحیح میوه هایی که تاکنون به شیوه اشتباه می خوردید!

پوست گرفتن میوه ها و سبزیجات از جمله کارهایی است که قبل از خوردن بسیاری از میوه ها و سبزیجات لازم است انجام شود اما آیا می دانستید بسیاری از ما از شیوه های نادرست برای پوست گرفتن میوه و سبزیجات مختلف از نارنگی و پرتقال گرفته تا موز، انبه، کیوی و بسیاری دیگر استفاده می کنیم؟

در ادامه مطلب با کوکا همراه شوید تا با روش صحیح پوست گرفتن میوه ها و سبزیجات مختلف آشنا شویم.

1. نارنگی

روش پوست گرفتن نارنگی
روش پوست گرفتن نارنگی

برای پوست گرفتن نارنگی قسمت بالا و انتهای آن را جدا کرده و یک برش عرضی روی آن ایجاد کنید.

سپس نارنگی را باز کرده و میل کنید.

2. کیوی

روش پوست گرفتن کیوی
روش پوست گرفتن کیوی

برای جدا کردن پوست کیوی لبه های بالا و پایین آن را برش بزنید و قاشق را از قسمت بالای کیوی داخل برده و گوشت آن را از پوست جدا کنید.

سپس قسمت دیگر کیوی را فشار دهید تا گوشت از پوست جدا شده و بیرون بیاید.

3. فندق

روش پوست گرفتن فندق
روش پوست گرفتن فندق

برای جدا کردن پوست داخلی فندق حدود 20 تا 30 دقیقه فندق ها را برشته کنید، سپس آن ها را روی حوله آشپزخانه قرار داده و با حوله دور آن ها را بپوشانید.

حوله را لوله کرده و آن را مانند وردنه در حالی که فندق ها داخل آن است بچرخانید، این کار باعث جدا شدن پوست فندق می شود.

4. زنجبیل

روش پوست گرفتن زنجبیل
روش پوست گرفتن زنجبیل

برای پوست گرفتن زنجبیل با استفاده از چاقو همه نقاط برجسته روی پوست آن را جدا کرده، سپس با کمک قاشق پوست آن بگیرید.

5. سیر

روش پوست گرفتن سیر
روش پوست گرفتن سیر

برای پوست کندن سیر ابتدا چند حبه سیر به هم چسبیده را روی سطح صاف و سفتی قرار داده و با کف دست روی آن فشار دهید طوری که حبه های سیر از هم جدا شوند، سپس همه حبه ها را داخل کاسه ای بریزید.

کاسه دیگری را روی کاسه سیرها قرار داده و چند ثانیه خوب تکان دهید، این کار باعث جدا شدن پوست سیر خواهد شد.

6. ذرت

روش پوست گرفتن بلال
روش پوست گرفتن بلال

پوست ذرت را به آرامی از قسمت بالای آن – جایی که موهای ذرت بیشتر است – بگیرید و در حالی که با دست دیگر انتهای ذرت را گرفته اید پوست اطراف آن و موها را به پایین بکشید.

سپس ساقه را جدا کرده و هرگونه موی باقی مانده را بگیرید.

7. موز

روش پوست گرفتن موز
روش پوست گرفتن موز

بسیاری از افراد پوست کندن موز را از قسمت ساقه آن شروع می کنند در حالی که این روش اشتباه است.

برای پوست گرفتن صحیح موز انتهای آن را با کمک انگشت شست و اشاره کمی فشار دهید تا شکاف بخورد، سپس پوست آن را جدا کنید.

8. آووکادو

روش پوست گرفتن آووکادو
روش پوست گرفتن آووکادو

برای پوست گرفتن آووکادو ابتدا آن را مطابق تصویر برش بزنید و آن را به دو بخش تقسیم کنید.

چاقوی کوچکی را بین پوست و گوشت آلووکادو فرو کنید و آووکادو را بچرخانید به گونه ای که پوست آن با کمک لبه کند چاقو جدا شود.

در ادامه بخوانید : طرز خوردن میوه آووکادو

9. انبه

روش پوست گرفتن انبه
روش پوست گرفتن انبه

برای پوست گرفتن انبه آن را به سه قسمت تقسیم کنید که شامل دو قسمت گوشتی میوه و یک قسمت حاوی هسته باشد.

مانند تصویر در یک الگوی متقاطع افقی و عمودی قسمت گوشتی انبه را برش بزنید (دقت کنید پوست برش نخورد)، سپس آن را در یک دست نگه داشته، دست دیگر خود را زیر آن بگذارید و گوشت انبه را به سمت بالا فشار بدهید.

قطعات انبه را با چاقو برش زده و داخل ظرف دیگری بریزید.

10. پرتقال

روش پوست گرفتن پرتقال
روش پوست گرفتن پرتقال

پرتقال را مانند تصویر با کمک دست روی سطح سفتی بچرخانید و مقداری فشار به بالای آن وارد کنید تا نرم شود.

شکافی در قسمت نزدیک بالای پرتقال ایجاد کنید، قاشق را داخل شکاف فرو برده و از آن برای جدا کردن پوست از گوشت استفاده کنید.

11. گوجه فرنگی

روش پوست گرفتن گوجه فرنگی
روش پوست گرفتن گوجه فرنگی

برای جدا کردن پوست گوجه فرنگی چنگالی را در قسمت بالای گوجه فرنگی فرو کنید و آن را روی شعله متوسط اجاق گاز بگردانید تا پوست آن ترک بخورد.

بعد از خنک شدن گوجه فرنگی، به راحتی پوست آن را جدا کنید.

12. سیب زمینی

روش پوست گرفتن سیب زمینی
روش پوست گرفتن سیب زمینی

سیب زمینی ها را در آب جوش آب پز کنید، سپس سیب زمینی های پخته را به مدت 15 ثانیه درون کاسه آب و یخ قرار دهید. با این کار می توانید به راحتی پوست سیب زمینی ها را با دست جدا کنید.

13. هلو

روش پوست گرفتن هلو
روش پوست گرفتن هلو

برای پوست گرفتن هلو، ابتدا در انتهای میوه یک شکاف X شکل ایجاد کنید و آن را به مدت 30 ثانیه در آب جوش آب پز کنید. بعد از سرد شدن پوست آن به سادگی جدا خواهد شد.

در ادامه بخوانید :  میوه را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟

منبع: ba-bamail